Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Реле тиску серії Emerson CS3 для систем з холодоагентом R744

(02.11.2015)

Реле Emerson CS3Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson, випускає нову серію реле тиску для систем з R744 (CO2) з фіксованими параметрами уставок.

Завдяки унікальним характеристикам реле тиску ідеально підходять для використання в системах з CO2 і не мають аналогів на сучасному ринку. Реле Emerson CS3 служать для захисту компресорів в ситуаціях, коли тиск у системі перевищує допустимі значення. Реле тиску випускаються у варіантах з ручним і автоматичним поверненням. Моделі з автоматичним поверненням мають малу різницю між точками виключення і включення, що скорочує час простою компресора у разі різкого підвищення тиску. Контакти мають однополюсную конструкцію подвійного спрацьовування для подачі аварійних сигналів і сигналів керування, а також сигналізації стану. Крім того, реле тиску розраховані на 2 мільйони циклів спрацьовування. Можливе виготовлення індивідуальних версій з встановленої на заводі фіксованою точкою відключення від 40 до 140 бар. Всі моделі сертифіковані уповноваженим органом і відповідають вищої категорії небезпеки, визначеної Директивою про напірне обладнання, як захисні пристрої.

Випуск нової серії реле тиску дозволить компанії Emerson Climate Technologies розширити асортимент продукції в сегменті систем з холодоагентом R744.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10