Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий завод Carel в Хорватії

(23.10.2015)

CAREL Group, що спеціалізується на рішеннях в області автоматизації для HVAC/R системах зволоження повітря Carel, почала випуск продукції на своєму новому заводі в місті Лабін, розташованому на південному сході півострова Істрія в Хорватії.

CAREL Group завод в Хорватії

Новий завод, побудований за три роки із загальним обсягом інвестицій 5 мільйонів Євро, дозволить CAREL Group збільшити виробничі потужності в Європі і посилити свої позиції на цьому ринку. Завод в Лабіне займає площу близько 90000 м2, 7000м2 з яких – площа виробничих приміщень. В даний час на заводі зайнято близько 50 співробітників з перспективою збільшення до 110 з виходом заводу на повну потужність.

На новому заводі в Лабіне використовуються ті ж технології та обладнання, що і на інших виробничих майданчиках CAREL Group по всьому світу, забезпечуючи той же рівень якості продукції, що і на головному заводі в Італії. Завод в Хорватії став четвертим виробничим майданчиком CAREL за межами Італії, після Бразилії, Китаю і США, і сьомим за рахунком заводом у складі CAREL Group (ще три заводи знаходяться в Італії, у м. Бруджине, провінція Падуя), в додаток до 19 власним представництвам CAREL по всьому світу.

В 2014 році обсяг продажів CAREL Group склав рекордні для компанії 181 млн Євро, збільшившись на 7,6% порівняно з 2013, причому 80% цього обсягу склав експорт за межі Італії. Новий завод допоможе наростити обсяг випуску продукції CAREL в Західній Європі, який на сьогодні становить 49% загального обсягу продажів.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10