Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові напівпромислові кондиціонери MHI ASV4

(16.10.2015)

Компанія Mitsubishi Heavy Industries (MHI) розпочала продаж нової лінійки напівпромислових кондиціонерів ASV4 промислового призначення. Новинка представлена 22 новими моделями в п'яти серіях. Три моделі (14 кВт; 22,4 кВт і 28 кВт) - це стандартні серії, інші дві (22,4 кВт і 28 кВт) - призначені виключно для заміни існуючих (стандартних) систем згідно з європейським Законом про енергозбереження 2015 і забезпечення топ класу фактора річної продуктивності (APF).

У порівнянні з APF 4,7 для канальних моделей, APF показники нових моделей такі: 5,1 - для стандартних моделей з потужністю 14 кВт; 6,0 - для моделей 22,4 кВт і частотою 60 Гц, призначених спеціально для заміни; 5,8 - для моделей потужністю 28 кВт і частотою 60 Гц (для заміни). Оскільки системи призначені для промислового використання, вони досягають високого класу ефективності у відповідності з термінами фактора річної продуктивності.

Кондиціонери MHI ASV4

Внутрішні блоки у всіх моделях оснащені 3-х фазним високоефективним двигуном, який відповідае вимогам стандарту Top Runner. Значна увага приділяється обслуговуванню. На передній панелі блоку секція заміни фільтра розділена, також зменшена вага самого блоку. Крім того, обслуговування фільтра полегшено за допомогою розташування гвинтів, які можливо закручувати або розкручувати без викрутки.

Для задоволення потреб своїх клієнтів, MHI втілила в реальність чимало функцій контролю. Наприклад, функція контролю тиску холодоагенту, яка дозволяє економити енергію; функція контролю енергоспоживання, де можливо вибирати швидкість компресора і електричну величину струму; функція нового виду автоматичного контролю роботи системи, де головними показниками є задана, кімнатна і температура навколишнього середовища.

Лінійка ASV4 складається з п'яти серій: для промислових підприємств - стандартні серії та серії, що призначені для заміни систем, де використовуються трубопроводи з необхідними модифікаціями; для очищення повітря в установах охорони здоров'я, на підприємствах, де використовують лакофарбу - серії для очищення повітря і кондиціонери, призначені для заміни; моделі, що працюють на охолодження у відповідності з вимогами по витраті холоду протягом року.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10