Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



DAIKIN схвалює «холодні» системи трубного з'єднання

(07.10.2015)

Компанія Daikin затвердила використання «альтернативних трубних матеріалів та способи їх з'єднання» для своїх систем кондиціонування повітря та опалення. У своїй заяві, Daikin усвідомлює зростаючу ступінь використання альтернативних матеріалів для трубних з'єднань в кондиціонерних системах прямого розширення на кліматичному ринку.

Daikin

Без згадки якоїсь конкретної продукції, заява Daikin відкриває шлях для механічних з'єднувальних систем в період поступового руху галузі в бік займистих або «помірно займистих» холодоагентів.

Стосовно альтернативних підходів трубних з'єднань, Daikin, зокрема, сказав: «Як виробник обладнання, ми добре розуміємо можливість зниження або повного усунення паяльних вогневих робіт на об'єкті в результаті використання нових матеріалів, що може бути однією з вимог замовника і його специфікації».

Howard Noble, головний керуючий виробника механічних з'єднувальних систем Reflok Europe вітав повідомлення Daikin: «Це прекрасна новина для нашого підприємства і нашого бізнесу, враховуючи неодноразові запитання до нас з боку підрядників, що не стане гарантія Daikin недійсною при використанні нашої системи трубних з'єднань».

Reflok виробляє цілий спектр сполучних компонентів для холодоагентних трубопроводів, що забезпечують пряме підключення до елементів refnet виробництва Daikin, тобто повністю «холодне» встановлення кондиціонерної системи, без використання газових пальників.

Компанія Daikin підтверджує дійсність своєї гарантії на кліматичні системи, що використовують дані альтернативні способи трубних з'єднань за умови відповідності трубних з'єднувальних матеріалів і методик всім місцевим та Європейським законодавчим нормам, включаючи положення щодо фторовмісних газів, а також вимоги щодо безпеки та екології відповідно до Британського Стандарту EN378.

Крім того, компанія попереджає про анулювання гарантії Daikin в разі будь-яких пошкоджень кондиціонерної системі, викликаних використанням альтернативних матеріалів і методів трубного з'єднання, включаючи підвищений знос системи через нестачу холодоагенту.

Виробник також наполягає: всі з'єднувачі refnet, елементи типу Y або T, що використовувані на системах Daikin, повинні бути оригінальними виробами Daikin; в той же час, будь-які матеріали, що використовуються не повинні збільшувати значення перепаду тиску або ж служити джерелом будь-яких сторонніх речовин або домішок, що потрапляють в холодоагентний контур, – при порівнянні з міддю рекомендованої якості.

Будь-яка установка з використанням інших трубних матеріалів, наприклад при переході з міді на алюміній, повинна бути також оснащена системою, що запобігає яку-небудь ізоляційну/біметалічну/електрохімічну корозію протягом повного робочого циклу кондиціонерної системи, включаючи роботи з ремонту і технічного обслуговування.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10