Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові мультизональні системи Daikin VRV IV i-серії

(06.10.2015)

Компанія Daikin випускає нову серію зовнішніх блоків VRV-систем для таких об'єктів як банки, центри роздрібної торгівлі і для інших невеликих комерційних підприємств.

Згідно з інформацією, яку надав японський виробник, це перший зовнішній блок VRV IV для внутрішньої установки, VRV IV i-серії, який розроблений для задоволення специфічних потреб споживачів у таких місцях, де простір для установки обмежений, а також для тих клієнтів, які хочуть мати малопомітне рішення для кондиціювання повітря.

Daikin VRV IV i-серія

Компанія Daikin стверджує, що її унікальна концепція з роздільними компресорним блоком і теплообмінником дозволяє VRV IV i-серії бути встановленої в приміщенні окремо. При цьому блок теплообмінника розміщується або у підстелеві просторі або на технічному поверсі, причому зовні будуть видні тільки решітки повітрозабірника. Для максимального приховування решітки можуть бути заховані за фасадними деталями, такими як фронтони, логотипи чи навіть включені в дизайн будівлі.

Встановлення VRV-системи Daikin в приміщенні в деяких випадках може запропонувати набагато більш економічне рішення, ніж звичайні зовнішні блоки, які можуть вимагати дорогої звукоізоляції при установці в густонаселених районах.

Двосекційна конструкція і зручність поводження з системою знижує необхідність підйомних робіт на місці, що робить процес не тільки швидким, але і більш економічно ефективним, що забезпечує оперативну установку в нових приміщеннях. Разом з більш короткими трубопроводами, нова VRV-система Daikin забезпечує зведення до мінімуму витрат на монтаж та не викликає порушень у сусідніх будівлях. Крім того, обертовий щит управління в компресорному блоці можна нахиляти, що забезпечує повний і легкий доступ до всіх частин з передньої панелі пристрою для полегшення обслуговування.

Двосекційна конструкція зовнішнього блоку нової VRV IV i-серії пропонує неперевершену гнучкість у конфігурації і встановленні агрегату. Легкий та компактний компресорний агрегат має розміри тільки 600×550 мм і важить всього 80 кг. З дуже низьким рівнем шуму в 47dBA, він розроблений, щоб непомітно виконувати свою роботу, будучи встановленим в невеликих приміщеннях, таких як бек-офіси, технічні приміщення, складські або кухонні приміщення.

Друга частина агрегату - компактний теплообмінник, який має висоту не менше 400 мм і вагу 90 кг, може бути прихований в просторі за підвісною стелею і не займати дорогих площ. Система управління ESP інверторного вентилятора VRV IV може бути легко адаптована до конкретної довжині воздуховода і розташування, що робить можливою як відкриту, так і канальну установку на передній або задній частині будівлі.

Нова VRV IV i-серії містить запатентований V-образний теплообмінник, який забезпечує таку ж високу ефективність, як зовнішні блоки міні-VRV. Крім того, нова мультизональна система використовує супер-ефективні відцентрові вентилятори, які опинилися на 85% більш ефективними, ніж вентилятори типу «сироко», які є сьогодні стандартом на ринку. Нові вентилятори використовують технологію загнутих назад лопаток для забезпечення ефективного потоку повітря з мінімальною турбулентністю через теплообмінник. Нова мультизональна система кондиціонування Daikin була оптимізована для забезпечення більш високої витрати повітря і забезпечення ще більшої ефективності у порівнянні зі стандартним зовнішнім блоком.

Пропонуючи повну функціональність великих VRV агрегатів, нові блоки включають інноваційну технологію Variable Refrigerant Temperature від Daikin, яка постійно налаштовує систему у відповідності з зовнішніми температурами. Вона усуває протяги і підтримує комфортні умови. При цьому відбувається зниження витрат електроенергії на 28% у порівнянні зі стандартною VRV-системами серії III.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10