Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



WideGap 100 - новий компактний теплообмінник Alfa Laval

(01.10.2015)

Alfa Laval WideGap 100Новий розбірний теплообмінник WideGap 100 компанії Alfa Laval поєднує виключно високу стійкість до засмічення і забруднення з максимальною ефективністю теплопередачі і компактним розміром. WideGap 100 — самий малогабаритний з представлених на ринку пластинчастих теплообмінників, який спеціально призначений для роботи з середовищами, що містять великі тверді частинки або волокна.

Тривалий час безвідмовної роботи

Високощільні, забруднені рідини засмічують теплообмінники, що призводить до дорогих простоїв у багатьох галузях промисловості, наприклад, у виробництві етилового спирту і хімічних речовин, які одержані з біологічної сировини, целюлозно-паперової промисловості та очищення стічних вод.

Теплообмінники WideGap компанії Alfa Laval вирішують цю проблему. Завдяки великій відстані між пластинами і високої турбулентності потоку, WideGap значно менше засмічуються. Широкі канали дозволяють забрудненим рідинам вільно проходити через теплообмінник та не засмічувати його. Спеціальний шевронный малюнок профільованих пластин створює сильну турбулентність, що ще більше сприяє зменшенню забруднення і підвищує теплопередачу.

Компактний розмір і висока ефективність

Новий теплообмінник WideGap 100 призначений для завдань з малими витратами середовищ, діаметр сполучних отворів складає 100 мм. Це робить WideGap 100 самим малогабаритним ширококанальным теплообмінником з представлених на ринку. Як пластинчастий теплообмінник, WideGap 100 володіє значно більш високою тепловою ефективністю у порівнянні з теплообмінниками, що засновани на інших технологіях. У WideGap 100 реалізована противотечійна схема проходу середовищ, що дозволяє йому працювати у режимі пересічних температур, а висока ступінь турбулентності забезпечує малу різницю температур. Це забезпечує високу ефективність WideGap100 для будь-яких завдань нагріву, охолодження та рекуперації тепла.

Конструкція прокладок забезпечує тривалий час безперебійної роботи та зручність технічного обслуговування

В теплообміннику WideGap 100 використовуються прокладки ClipGrip компанії Alfa Laval, які забезпечують швидку збірку без клею завдяки запатентованій системі кріплення. Конструкція прокладок ClipGrip забезпечує надійне кріплення до пластин, що запобігає зміщенню прокладок з призначених для них канавок, а також виключає перекіс і течі пакета пластин. Все це істотно скорочує потребу в запчастинах і час заміни.

Новий теплообмінник WideGap100 доповнює більш великогабаритні моделі 200 і 350 цього ж сегменту.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10