Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Вертикальні насоси Grundfos CRI/CRIE

(25.09.2015)

У вересні 2015 року компанія Grundfos приступила до виробництва нових вертикальних багатоступеневих насосів серій CRI/CRIE. Обладнання призначене для систем водопостачання та водопідготовки, ліній харчових виробництв, а також для промислових підприємств, на яких потрібно перекачування рідин, які хімічно нейтральні до матеріалів насоса.

Насоси Grundfos CRI/CRIE

За своєю конструкцією та робочим характеристикам нові насоси Grundfos CRI ідентичні насосам CRN, які добре себе зарекомендували. Головна відмінність полягає в тому, що вся проточна частина CRI, яка контактує з перекачуваним середовищем, виконана з менш легованої марки нержавіючої сталі EN 1.4301/AISI 304, що дозволяє знизити вартість обладнання без втрати якості. Насоси CRI/CRIE виробляються в різних типорозмірах: від 1 до 20.

«Нові насоси володіють всіма перевагами лінійки CR: вони надійні, енергоефективні, зручні в обслуговуванні і стійкі до корозії. CRI/CRIE мають компактні габарити, а їх конструкція дозволяє встановлювати їх в горизонтальних однотрубних системах. Обладнання оснащене торцевим ущільненням валу, що не вимагає технічного обслуговування», – коментують новинку представники компанії Grundfos.

Насоси Grundfos серії CRIE оснащені сучасними енергоефективними електродвигунами (до 2,2 кВт – класу IE4, від 3 кВт - класу IE3) з частотним перетворювачем, що оптимізує роботу двигуна в різних режимах експлуатації. Наявність дисплея з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом забезпечує простоту настройки обладнання. Для контролю і управління новими насосами у режимі реального часу можна використовувати мобільний додаток GRUNDFOS GO.

> > > Завантажити буклет «Вертикальні багатоступінчасті відцентрові насоси Grundfos»

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10