Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Теплові насоси Mitsubishi Electric Ecodan класифіковані такими, що відносяться до категорії A++

(18.09.2015)

Компанія Mitsubishi Electric оголосила, що весь її спектр теплових насосів Ecodan пройшов відповідну акредитацію і тепер належить до категорії A++ згідно з класифікацією, яка введена новою директивою Energy Related Products (ErP), прийнятою у всіх країнах Європи.

Mitsubishi Electric Ecodan

Правила, які прописані в ErP, припускають наявність на кожному опалювальному обладнанні спеціальної мітки про рівень його продуктивності. Перелік такої опалювальної техніки включає в себе теплові насоси, бойлери та котли, що працюють на різних джерелах енергії, в тому числі і поновлюваних. Це дозволить покупцям не тільки обирати серед найбільш ефективних моделей, але також і оптимізувати системи, що включають у себе інші енергоємні товари, наприклад, пральні машини або холодильники. Грамотне використання Директиви здатне зменшити рівень викидів вуглекислого газу і збільшити частку відновлюваних джерел енергії на 20 відсотків.

За словами представника компанії Mitsubishi Electric, Джеймса Тимбса-Харрісона (James Timbs-Harrison), ErP вплине на ринок опалювальної техніки двома способами. По-перше, документ прописує мінімальні показники продуктивності роботи, які не можуть бути порушені. Таким чином, забезпечується певний рівень якості та ефективності для всіх перелічених у Директиві товарів. А по-друге, згідно з нею, товар буде допускатися на ринок тільки після отримання відповідного маркування про ефективність використання енергії. Так, споживачі зможуть порівнювати представників тієї чи іншої технології або різних цінових діапазонів, що стимулює виробництво найбільш ефективних представників кожної товарної ніші.

Всі представлені на ринку моделі будуть розділені на категорії у відповідності з рівнем їх ККД. Для позначення будуть використовуватися мітки від А++ (для найбільш продуктивних моделей) до G (для найменш ефективних). Дизайн кожної з них також включає в себе смугу певного кольору – від насиченого зеленого до червоного відповідно для більш простої візуальної ідентифікації.

На етикетці буде додатково наводитися детальний опис ступеня ефективності та інших показників, наприклад, рівня шуму, викидів та споживання енергії. У випадку з тепловими насосами також обов'язково буде зазначатися, для роботи в якій з трьох європейських кліматичних зон призначена модель.

Таким чином, всі опалювальні прилади опиняються в рівних умовах, адже споживач здатний з першого погляду зрозуміти, що собою представляє та чи інша модель у роботі. ErP як законодавчий акт має велике значення для всієї галузі, і, безсумнівно, здатний кардинально її змінити.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10