Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Mitsubishi Electric виводить на ринок нове сімейство систем ДБЖ для дата-центрів

(16.09.2015)

Mitsubishi Electric AEGISПредставники японської корпорації Mitsubishi Electric, яка займається розробкою та виробництвом прецизійних кондиціонерів і блоків безперебійного живлення для обчислювальних центрів, оголосила про надходження у продаж продуктів з нової лінійки систем ДБЖ для дата-центрів. Ця лінійка отримала назву AEGIS. Вона покликана замінити собою сімейство 9900A Series, пропонуючи більш високий рівень ефективності навіть при мінімальних навантаженнях на джерело безперебійного живлення з боку IT-обладнання (до 20 відсотків).

Трифазні системи безперебійного живлення з подвійним перетворенням (он-лайн) з нової лінійки AEGIS створювалися з використанням передової технології БТІЗ (біполярний транзистор з ізольованим затвором). За словами представників корпорації Mitsubishi Electric, нові системи ДБЖ можуть похвалитися досить плоскою кривою коефіцієнта корисної дії, що вказує на здатність продуктів зберігати високу ефективність незалежно від навантаження. Це дуже важливо, так як навантаження в різних дата-центрах можуть коливатися від 25 відсотків до майже 100 відсотків.

Так, модель на 225 кВА пропонує ефективність 95,7 відсотка при навантаженні всього в 25 відсотків. При цьому всі пристрої підтримують додатковий робочий режим Enviro-Mode, за допомогою якого користувачі можуть досягати ще більшої ефективності.

Новинки з лінійки Mitsubishi Electric AEGIS характеризуються зменшиними габаритними розмірами і масою у порівнянні з пристроями з сімейства 9900A Series, а також порівняно з конкуруючими рішеннями виробництва інших вендорів. Так, ширина найбільшого продукту з нової лінійки AEGIS складає всього лише близько одного метра. Нові системи ДБЖ Mitsubishi Electric підтримують модульну компоновку: один кластер систем безперебійного живлення може включати до чотирьох базових модулів. Серія AEGIS включає моделі на 80, 100, 150, 160 і 225 кВА. Причому всі ДБЖ для ЦОД відповідають вимогам релевантного стандарту UL924.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10