Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Касетний блок Daikin FFQ-C завоював дві дизайн-нагороди

(14.09.2015)

Новий касетний блок Daikin FFQ-C був удостоєний премій Universal Design award і German Design Award 2016.

Касетний блок Daikin FFQ-C сконструйований таким чином, що здатний об'єднати простоту і сучасний дизайн комерційної будівлі. Блок ідеально розміщується в стандартну стельову плитку, що дозволяє встановлювати в сусідніх панелях прилади освітлення, динаміки та системи пожежогасіння.

Касетний блок Daikin FFQ-C

4 заслінки абсолютно плоского блоку Daikin FFQ-C можуть управлятися індивідуально, щоб направити повітряний потік саме туди, куди це необхідно, щоб уникнути складнощів при зміні інтер'єру приміщення або якщо блок знаходиться близько до стіни або в кутку. Він також дуже компактний для установки в підвісній стелі навіть менше 300 мм заввишки. Завдяки прихованого монтажу і нейтральним відтінкам абсолютно плоский блок дуже зручний і компактний при установці і зменшує потенційні витрати для власників будівель, які виникають при ремонті.

Абсолютно плоский блок Daikin FFQ-C має комплект інтелектуальних датчиків (опція), які дозволяють досягти максимальної ефективності та комфорту, до них відносяться: датчик присутності і датчик температури біля підлоги. Датчик присутності може зменшити споживання енергії до 27% і регулювати повітряний потік, щоб забезпечувати комфорт по всьому приміщенню, в той час як датчик температури підлоги рівномірно розподіляє температуру по приміщенню в вертикальному напрямку.

Universal design award – це міжнародна нагорода, яка щорічно вручається виробникам товарів широкого вжитку. При виборі переможців у 9 номінаціях оцінюються дизайн, ергономічність, безпека, інноваційність та екологічність.

German Design Award – одна з найстаріших і найпрестижніших міжнародних премій в галузі дизайну, експертне журі якої ось вже більше 60 років відзначає виробників за видатні заслуги у розробці й створенні продукції, а окремі продукти – за конструктивні інновації і якість виконання.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10