Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Мультизональні системи GREE на сонячній енергії

(07.09.2015)

Компанія Gree продемонструвала закордонним гостям об'єкт з мультизональными системами, що працюють на сонячній енергії.

Група гостей з 15 країн нещодавно відвідала об'єкт Gree – Шанхайський Університет Джао Тонг, де встановлені мультизональні системи на сонячній енергії, і побачила фотоелектричні мультизональні системи Gree в дії.

Фотоелектричні мультизональні системи Gree поєднують технології отримання сонячної енергії з роботою звичайних мультизональних систем, що підвищує ефективність роботи теплового насоса. Ця система здатна самостійно обчислювати максимальний енергетичний потенціал сонячної панелі і витягувати з нього всю можливу користь. За твердженням фахівців компанії Gree, коефіцієнт конверсії фотоелектричних мультизональних систем GMV може досягати 96%.

мультизональні системи Gree

Мультизональні системи на сонячній енергії використовують розроблений Gree модуль контролю подачі енергії PSCM, який дозволяє системі безпосередньо підключатися до сонячних панелей, не використовуючи інвертор і пристрій регулювання напруги, або підключатися до мережі подачі електроенергії. PSCM може регулювати сонячну енергію і електроенергію автоматично. Коли мультизональна система Gree працює, сонячна енергія використовується пріоритетно, а електрична мережа – як допоміжне джерело енергії, яка використовується, якщо необхідно забезпечити додаткову енергію для функціонування мультизональної системи. Коли мультизональна система зупиняється, PSCM подає сонячну енергію в мережу.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Gree.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10