Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Система дротового управління Uponor Base 230V

(01.09.2015)

Системи теплих підлог вже давно зарекомендували себе як ефективний спосіб опалення, який має велику кількість переваг перед іншими.

Однак при використанні підлогового опалення в заміських будинках, в яких люди не проживають постійно, необхідний додатковий контроль регуляції тепла. Після тривалого відключення системи внаслідок сильного охолодження потрібні значно більші витрати енергоресурсів на розігрів до робочих параметрів, а також більше часу для створення оптимально комфортного мікроклімату в будинку. При цьому можливий перегрів приміщення або окремих зон, що може призвести до передчасного зносу системи опалення або пошкодження підлогових покриттів, що використовуються. Для вирішення цієї проблеми компанія Uponor розробила новинку в лінійці автоматики для підлогового опалення – систему Uponor Base 230V.

Термостат Uponor Base 230V

Дана система управління поєднує просте і зручне управління і необхідну функціональність. Нове рішення складається з електронних компонентів, які були спеціально створені для спільної роботи один з одним. У нього входить: контролер, реле насоса, виконавчі механізми і 4 моделі термостатів Uponor Base 230 вольт з дисковим або цифровим регулятором і шкалою для установки необхідної температури повітря. Як тільки термостат виявляє, що опалення або охолодження в приміщенні необхідно скоригувати, контролер включає виконавчі механізми. Чотири моделі термостатів, що доступні для цієї системи, можуть комбінуватися один з одним і підключатися до контролерів за допомогою неполярних двожильних кабелів. На відміну від існуючої дротової системи управління Uponor 24В в цій системі термостат і виконавчий механізм можна з'єднувати безпосередньо без участі контролера. Встановлення єдиної системи опалення можлива і у великих будинках. Для забезпечення оптимальної роботи системи опалення пропонується додаткове реле насоса для контролера, що дозволяє знизити енергоспоживання і збільшити термін служби насоса.

Зовнішні елементи системи мають лаконічний дизайн і ідеально вписуються в інтер'єр будь-якого будинку. Процес установки простий і дозволяє монтажникам виконати роботу в лічені години.

Тепер для забезпечення комфортної температури не потрібно витрачати час на те, щоб розібратися зі складним регулюванням подачі теплоти вручну. Система автоматичного управління Uponor Base 230V повністю програмується трьома режимами (5/2 або 7-денні режими, а також режим «вихідного дня») і 4 рівнями нагріву на кожен день. Управляти подачею тепла можна по повітрю, по підлозі або в їх комбінованому форматі. Крім цього є можливість налаштовувати різні температури в окремих приміщеннях. Додаткова функція системи – вбудований захист від перевантаження, яка знизить ризик можливих пошкоджень при перепадах електрики.

Система автоматичного управління Uponor дозволяє не тільки скоротити час на обігрів приміщень, але і знизити витрати на енергоресурси до 8-10% від річного енергоспоживання системи опалення.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Uponor.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10