Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові компактні чилери Liebert CR060 і CR038 від Emerson Network Power

(27.08.2015)

Liebert CRV CR060Компанія Emerson Network Power оголосила про надходження в продаж двох нових компактних систем керування тепловим режимом серверного обладнання, що призначені для дата-центрів малої і середньої потужності. Мова мова йде про компактні чилери Liebert CR060 і Liebert CR038, які вже доступні покупцям з регіону ЄБСА (країни Європи, Близького Сходу і Африки).

Пристрої входять в лінійку Liebert CRV і мають ширину всього 300 міліметра. Останнє істотно спрощує розміщення охолоджувального обладнання в безпосередній близькості від джерел тепла. За словами представників Emerson Network Power, система CR060 має саму високу холодопродуктивність серед блоків подібного розміру, що представлені на світовому ринку у даний час.

Обидва нових пристрої комплектуються зволожувачами, системами електричного підігріву і високоефективними фільтрами, які встановлюються в більш потужних і великих аналогах з сімейства Liebert CRV. Комплект також включає повітророзподільники, які перенаправляють охолоджене повітря безпосередньо до IT-обладнання, усуваючи ймовірність формування «гарячих точок» в машзалі ЦОД. Ці системи можуть працювати при більш високих температурах охолодженої води, ніж попередні моделі, дозволяючи домогтися істотного скорочення експлуатаційних витрат за умови відповідної оптимізації іншої інфраструктури ЦОД.

Як зазначив директор маркетингового просування систем охолодження компанії Emerson Network Power у регіоні ЕБВА Роберто Фелісі, лінійка обладнання Liebert CRV, що постійно розширюється, тепер включає найрізноманітніші моделі. Це дозволяє операторам практичних будь-якого ЦОД підібрати оптимальний варіант з урахуванням специфіки підконтрольного об'єкта. Як заявив Фелісі, за допомогою рішень компанії можна оптимізувати розподіл внутрішнього простору дата-центру і збільшити його енергоефективність без шкоди для холодопродуктивності.

Системи Liebert CRV випускаються в різних модифікаціях, включаючи продукти на базі концепції безпосереднього охолодження випаровуванням холодильного агента (Direct Expansion). Їх ширина варіюється від 300 мм до 600 мм, тоді як потужність може становити від 11 кВт до 50 кВт. Автономні установки здатні вести безперервний моніторинг зміни теплових навантажень і видаляти гаряче повітря з ЦОД, що гарантує підтримання температури всередині дата-центру на оптимальному рівні.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10