Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Grundfos замінює лінійку насосів UPS(D) серії 200 на моделі MAGNA1(D)

(28.05.2015)

З 25 травня 2015 р. компанія GRUNDFOS припинила випуск циркуляційних насосів UPS серії 200 в одинарному та здвоєному виконанні з проточною частиною з чавуну або бронзи типу UPS(D) xx-30 і UPS(D) xx-60/4. Їм на зміну приходять більш енергоефективні моделі MAGNA1(D).

«Відхід від обладнання UPS(D) серії 200 для нашої компанії – ще один крок на шляху підвищення енергоефективності продукції. Звичайно, дані насоси надійні, довговічні, популярні, але MAGNA1 дозволяє споживати ще менше енергії. Ми прагнемо до того, щоб наше обладнання було максимально економічним», – відзначили в компанії Grundfos. «У 2015 році вступила в силу директива Євросоюзу EuP, згідно з якою усі циркуляційні насоси повинні мати індекс енергоефективності EEI не більше 0,23. У MAGNA1 цей показник дорівнює 0,21-0,22. У середньому вони споживають на 50% менше енергії у порівнянні з економічними UPS(D) і на 80% менше, ніж стандартне циркуляційне обладнання».

Grundfos UPS серії 200
 
Grundfos MAGNA1
Рис. Grundfos UPS серії 200.
 
Рис. Grundfos MAGNA1.


Насоси Grundfos MAGNA1, так само, як і UPS(D) серії 200, призначені для забезпечення циркуляції рідини в системах опалення та гарячого водопостачання, кондиціонування і охолодження житлових, комерційних і виробничих будівель.

Насос MAGNA1 може працювати, підтримуючи пропорційний або незмінний тиск, а також постійну характеристику (для систем з стабільною витратою він функціонує як нерегульований насос). Кожен режим має три робочі характеристики. Таким чином, насос Grundfos MAGNA1 передбачає 9 вбудованих алгоритмів управління, які дозволяють вибирати варіант роботи насоса, що найбільш точно відповідає поточним умовам експлуатації. В обладнанні UPS(D) можна тільки змінювати швидкість обертання двигуна: 100, 80 або 60% від номінальної величини.

Завдяки більш досконалою, ніж у UPS(D) конструкції, насос Grundfos MAGNA1(D) швидко встановлюється на трубопроводі без спеціальних інструментів і готовий до роботи відразу після включення в мережу.

На моделі UPS(D) серії 200, що знімаються з виробництва, сформований складський запас, але коли він буде реалізований, то замовлення даного обладнання стане неможливим.

> > > Завантажити буклет «Циркуляційні насоси Grundfos MAGNA1 з мокрим ротором для систем опалення, кондиціонування та гарячого водопостачання» (англійська мова)

> > > Завантажити буклет «Циркуляційні насоси Grundfos MAGNA1 з мокрим ротором для систем опалення, кондиціонування та гарячого водопостачання» (російська мова)

> > > Завантажити технічні дані насосів Grundfos MAGNA1 (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10