Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



ProcessVent - інтегроване системне рішення, що заощаджує до 98 відсотків теплової енергії

(26.05.2015)

Hoval ProcessVentКомпанія Hoval, фахівець у галузі інтелектуальних кліматичних рішень, представила децентралізовану кліматичну систему ProcessVent. Децентралізований, компактний агрегат для вентиляції, опалення та охолодження виробничих залів є справжнім чемпіоном з енергозбереження - ProcessVent знижує витрати на опалення на 98 відсотків. Децентралізований кондиціонерний агрегат відновлює тепло з витяжного технологічного повітря і передає його свіжому припливному.

Розподільчі мережі та економія в процесах – ось формула успіху Hoval. Тому останнє системне рішення Hoval поєднує в собі процеси очищення відпрацьованого повітря, рекуперацію тепла та кондиціювання повітря, таким чином мінімізуючи споживання теплової енергії.

Агрегат ProcessVent забезпечує ідеальний клімат в цехах, де розташовані верстати у закритому виконанні або зварювальне обладнання. Якщо концентрація забруднюючих речовин не перевищує законодавчо встановлені обмеження, відпрацьоване технологічне повітря з верстатів має бути видалено та очищено. ProcessVent всмоктує вже очищене відпрацьоване повітря. Використовуючи пластинчастий теплообмінник з мастилонепроникливою конструкцією, ProcessVent передає теплову енергію, що міститься у відпрацьованому повітрі, свіжому, але холодному, припливному повітрю. Очищене відпрацьоване повітря спрямовується назовні через повітропровід.

Ця ефективна система вентиляції Hoval знижує споживання теплової енергії до абсолютного мінімуму - атестований зал в Штутгарті без рекуперації тепла споживатиме 81’095 кВт-год на рік. Система з рекуперацією тепла від оточуючого внутрішнього повітря генерує економію до 73 відсотків. Завдяки рекуперації тепла від відпрацьованого технологічного повітря, Hoval ProcessVent знижує споживання енергії на цілих 98 відсотків, до 1’690 кВт-год на рік. Це означає, що ProcessVent окуповується протягом максимум трьох років.

Hoval ProcessVent

ProcessVent розміщується в безпосередній близькості до окремих груп машин. Припливні та витяжні повітропроводи та труби під’єднуються децентралізованим способом безпосередньо до агрегату через дах. Це призводить до значно коротших відстаней у порівнянні з мережею трубопроводів і повітропроводів в звичайній централізованій системі. Більше того, синергетичний ефект від окремих процесів, таким чином, може бути використаний в повній мірі. Отже, власник економить не тільки енергію, але й гроші.

> > > Завантажити керівництво з проектування систем вентиляції Hoval ProcessVent

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10