Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий середньонапірний канальний блок FXSQ-A для систем Daikin VRV

(22.05.2015)

Компанія Daikin випустила новий канальний блок FXSQ-A для систем VRV. Всього в модельному ряду одинадцять типорозмірів продуктивністю від 1,7 до 16 кВт.

Висота канальних блоків Daikin FXSQ-A всіх типорозмірів – всього 245 мм; він легко може бути розміщений в офісі, магазині або квартирі в просторі за стелею. При невеликих габаритах вентилятор створює статичний тиск до 150 Па. За цим показником блок впритул наближається до класу високонапірних.

Daikin FXSQ-A

Головною відмінною особливістю нових канальних блоків Daikin стала функція автоматичного налаштування і підтримки номінальної витрати повітря незалежно від опору приєднаної мережі повітроводів. У різних умовах опір мережі і вентиляційних решіток сильно відрізняється, тому продуктивність вентилятора і, відповідно, холодопродуктивність можуть розрізнятися при однаковій встановленной швидкості на пульті. Розрахункову величину статичного тиску (фактично – точну швидкість обертання вентилятора) також можна задати вручну з дротяного пульта управління. Можливість роботи на зниженій швидкості забезпечує зниження енергоспоживання.

Нові канальні кондиціонери Daikin FXSQ-A класу 15 (продуктивністю близько 1,7 кВт) активно використовуються в приміщеннях з високими вимогами до рівня шуму. Спеціально для таких випадків додатково реалізована функція зниження шуму внутрішнього блоку до 25 дБ(А).

При бажанні повітропроводи можна приєднати до нижньої частини корпусу. У новому канальному блоці є вбудований дренажний насос з рівнем підйому 625 мм

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10