Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Компанія Hitachi Air Conditioning представила нові енергоефективні чилери

(19.05.2015)

Нові чилери Hitachi RCME-WH складаються з чотирьох основних моделей: 140 кВт, 180 кВт, 220 кВт і 260 кВт. Компонуючи такі модулі у максимальній кількості 8 одиниць, стало можливим досягти продуктивності чилера до 2080 кВт.

Hitachi RCME-WH

За допомогою гвинтового компресора, що адаптован під холодоагент R134A, і високої продуктивності при частковому навантаженні, холодильні машини можуть досягати сезонного коефіцієнта ефективності 6,80.

Використовуючи пластинчасті теплообмінники, подвійні електронні ТРВ і циклонний мастиловіддільник, системи мають низький рівень заправки холодоагенту, до 60 відсотків менше, ніж в аналогічних системах з такою ж потужністю.

За словами виробника, практичність в експлуатації надають і два режими роботи (стандартний і високоефективний), а також внутрішнє обмеження потужності і режими роботи насосів, які настроюються за допомогою кольорової рідиннокристалічної панелі управління.

Крім того, завдяки безперервному регулюванню продуктивності від 3% до 100% (у залежності від комбінації модулів), температуру води на виході можна регулювати до ±0,5°C.

«У відповідності з європейським законодавством з регулювання F-газів, наші системи Samurai RCME-WH повністю відповідають усім вимогам, маючи високі показники сезонної ефективності і низької кількості холодоагенту для заправки системи», - прокоментував Глін Джонс (Glyn Jones), менеджер з продажу компанії Hitachi.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10