Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова внутришньорядна система охолодження серверів від Emerson Network Power

(15.05.2015)

Liebert CRV 300mmКомпанія Emerson Network Power, що є частиною корпорації Emerson і спеціалізується на рішеннях для максимізації аптайма та ефективності критично важливої інфраструктури, представила нову внутришньорядну систему охолодження серверів Liebert CRV 300mm. Це рішення для охолодження на рівні монтажної стійки нового покоління призначено для дата-центрів малої і середньої потужності, власники яких хочуть максимізувати щільність розміщення IT-обладнання у стійках. Інноваційне рішення забезпечує максимальну потужність при мінімальній площі.

Забезпечення ефективної роботи інфраструктури без шкоди для надійності має першорядне значення з точки зору успішності бізнесу тієї чи іншої компанії, якій доводиться підтримувати безперервність критично важливих бізнес-процесів. Установка у машзалах кондиціонерів Liebert CRV 300mm є ідеальним рішенням для операторів дата-центрів, які прагнуть зменшити споживання електроенергії при досягненні максимальної продуктивності обладнання. Оновлена внутришньорядна система охолодження серверів від Emerson Network Power призначена для забезпечення високої ефективності та доступності у режимі 24х7. Компактні розміри роблять її ідеальним інструментом для прихильників масштабування інфраструктури дата-центру за допомогою модульного підходу.

Як випливає з його назви, оновлений продукт з лінійки Liebert CRV має ширину 300 мм, що спрощує його розміщення поруч з джерелом тепла: серверами. При цьому невеликі габарити Liebert CRV 300mm не завадили розмістити всередині пристрою повноцінний спіральний компресор (скролл-компресор / компресор спірального типу) з інвертором постійного струму. При роботі компресора використовується екологічна охолоджуюча рідина R410A. При цьому потужність пристрою, так само як і його енергоспоживання, можуть динамічно регулюватися у діапазоні від 30 до 100 відсотків залежно від поточних потреб з боку IT-інфраструктури ЦОД.

Гнучкість у роботі системи значною мірою знижує частоту операцій старт-стоп з участю компресора, роблячи його роботу більш стабільною і надійною в довгостроковій перспективі. Модульність також дозволяє кондиціонеру Liebert CRV 300mm ефективно задовольняти потреби операторів малих і середніх дата-центрів з точки зору оптимізації інфраструктури з урахуванням змін теплового навантаження, що забезпечує мінімізацію експлуатаційних витрат на техобслуговування і електропостачання нового допоміжного обладнання.

Новий кондиціонер Liebert CRV 300mm також оснащений контролером, який дозволяє операторам ЦОД з легкістю отримувати доступ з робочих терміналів до даних про стан пристрою, що забезпечує підвищену надійність всієї системи охолодження ЦОД через механізми предиктивного аналізу її ключових компонентів. Контролер захищений: є можливість установки паролю. При цьому агрегируємі пристроєм дані автоматично відновлюються у разі перебоїв у подачі електроенергії.

Внутришньорядна система охолодження серверів Liebert CRV 300mm була спроектована з урахуванням можливості використання у складі конфігурацій з «гарячими» коридорами і » холодними» коридорами. Ці системи можуть бути розгорнуті в дата-центрах з фальшполом і без нього. Інтеграція з пропрієтарною технологією Knurr CoolFlex від компанії Emerson Network Power дозволяє власникам Liebert CRV 300mm ефективно вирішувати проблеми, що пов'язані з температурними аномаліями у машзалах: «гарячими точками» і «холодними точками».

> > > Завантажити технічні дані внутришньорядних кондиціонерів Liebert CRV 300mm

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10