Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



ZIEHL-ABEGG являє відцентровий вентилятор ZAvblue з інноваційною легкою конструкцією

(12.05.2015)

Компанія ZIEHL-ABEGG представила на виставці ISH у Франкфурті новий відцентровий вентилятор ZAvblue, який встановлює нові рекорди по продуктивності і компактності виконання.

Нове робоче колесо ZIEHL-ABEGG ZAvblue на 20% ефективніше стандартної продукції на ринку. При цьому інноваційний продукт компанії ZIEHL-ABEGG завдяки особливій формі лопатей, що розроблені на основі біоніки, вимагає значно менше простору для монтажу в обладнанні клієнта. Тепер можна досягати тих же значень повітряного потоку, що і раніше, але з робочими колесами на розмір менше.

Робоче колесо ZIEHL-ABEGG ZAvblue

Робоче колесо ZAvblue може використовуватися для вентиляції та витяжки (дахові, трубні і канальні вентилятори), для припливних камер точного регулювання (охолодження дата-центрів), а також для чистих кімнат, теплових насосів або компактних кондиціонерів. Робоче колесо ZAvblue було спеціально оптимізовано, щоб забезпечити найвищу ефективність для високої швидкості повітряного потоку навіть в самому обмеженому просторі.

Голова ради директорів Петер Фенкль обіцяє «знижене енергоспоживання завдяки дизайну біонічних лопатей, і одночасно зниження витрат на простір, що необхідний для монтажу вентиляційного обладнання». Біонічна надлегка і одночасно дуже міцна конструкція значно економить на площі інсталяції. На нову розробку заявлений патент.

Завдяки тому, що новий вентилятор має стандартні з'єднувальні розміри (при поліпшеної продуктивності по повітрю), наші клієнти можуть швидко перейти з використовуваних продуктів на нове більш ефективне робоче колесо ZAvblue. «Новий вентилятор розроблений таким чином, що він передбачає однакову мінімальну висоту конструкції, як з двигунами змінного струму, так і з енергоефективними ЄС двигунами», - підкреслює пан Фенкль. Робоче колесо ZAvblue за допомогою спеціальних перехідників може бути укомплектовано АС або ЄС двигуном, і при цьому немає необхідності вносити значні зміни у виріб. «Робоче колесо відповідає самим останнім енергозберігаючим вимогам Євросоюзу, як з АС-, так і з ECblue двигунами», - додає голова ради директорів ZIEHL-ABEGG.

Коротко про новий продукт ZIEHL-ABEGG:

  • Надефективно при високій швидкості повітряного потоку;
  • Завдяки компактному розміру потрібін мінімальний простір для установки;
  • Дизайн робочого колеса робить мінімальним відстань між вентилятором і корпусом (панелі з боку нагнітання стоять впритул до робочого колесу);
  • Ефективність використання ресурсів: біонічна надлегка конструкція скорочує вагу, одночасно зберігаючи стійкість;
  • Збільшення швидкості повітряного потоку і знижені шумові характеристики (завдяки біонічної формі лопатей);
  • Скорочення ваги збільшує термін служби двигуна/підшипників;
  • Завдяки особливій конструкції робочого колеса може бути зменшений діаметр або швидкість обертання робочого колеса в обладнанні замовника, що призводить до зниження споживання енергії;
  • З-за мінімальної висоти установки замовник може перейти з АС на ЄС двигун, використовуючи перехідник, без істотних змін свого виробу.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10