Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нове безтрансформаторне моноблочне ДБЖ Liebert 80-eXL

(07.05.2015)

Emerson Network Power, бізнес-підрозділ компанії Emerson і світовий лідер в області підвищення доступності і продуктивності критичної інфраструктури, оголосило про початок продажів Liebert 80-eXL в Європі, на Близькому Сході і в Африці. Це безтрансформаторне моноблочне джерело безперебійного живлення (ДБЖ) забезпечує надійне енергопостачання і високий рівень продуктивності для середніх і великих центрів обробки даних, а також для інших галузей, таких як фінанси, охорона здоров'я і виробництво.

ДБЖ Liebert 80-eXL

ДБЖ Liebert 80-eXL доступне в діапазоні потужностей від 160 до 500 кВт і повністю сумісне зі своїм попередником, моделлю 80-NET, що забезпечуює легкість масштабування та оновлення системи. Пристрій забезпечує найвищий рівень ефективності серед ДБЖ подвійного перетворення, що досягає 97% та 99% у режимі ЕКО, а також покращену ефективність при частковому навантаженні. Завдяки оптимізації експлуатаційних витрат і енергоспоживання знижується сукупна вартість володіння і рівень викидів CO2.

«Ми розробили пристрій для зниження споживання енергії та мінімізації втрат тепла. Завдяки ККД 97% при подвійному перетворенні наші клієнти можуть продовжувати знижувати експлуатаційні витрати і економити до 950 тонн CO2 з кожного ДБЖ на рік», - каже Джованні Дзаней (Giovanni Zanei), директор товарного маркетингу компанії Emerson Network Power в Європі, на Близькому Сході і в Африці.

ДБЖ Liebert 80-eXL може підключатися паралельно до восьми джерел живлення, тим самим відповідаючи різним вимогам, що пред'являються до потужності і резервування, при цьому забезпечується можливість обслуговування одних пристроїв без відключення навантаження від інших ДЖБ. Крім того, включення функції інтелектуальної паралельної системи (Intelligent Paralleling) дозволяє системі оптимізувати ефективність при частковому навантаженні шляхом автоматичного підстроювання робочих рівнів під вимоги навантаження, у результаті чого знижуються експлуатаційні витрати і викиди CO2. ДБЖ Liebert 80-eXL також забезпечує високу щільність потужності, при цьому будучи одним із самих компактних пристроїв в галузі.

Ця просунута система ДБЖ доповнена новітніми можливостями технічного обслуговування, реалізованої за допомогою віддаленого діагностичного та профілактичного сервісу контролю технічного стану LIFE компанії Emerson Network Power. У спеціально виділених віддалених центрах фахівці компанії Emerson Network Power аналізують технічні дані і графіки роботи обладнання для надання активного технічного обслуговування. Сервіс LIFE надає бригаді техобслуговування аналітичні дані у режимі реального часу (кожну мілісекунду), що дозволяє їй давати рекомендації з підтримання найкращої працездатності обладнання, а також задля упереджувального і негайного вирішення проблем.

Р-н Дзаней зазначив: «Це доповнення до нашого портфелю послуг підкреслює нашу прихильність на постійній основі надавати клієнтам першокласні рішення, що допомагають подолати труднощі в бізнесі». «В сьогоднішніх умовах, коли для ведення бізнесу потрібна постійна робота обладнання, надійна та безвідмовна інфраструктура важлива, як ніколи. ДБЖ Liebert 80-eXL було розроблено спеціально для вирішення таких проблем галузі, що надає організаціям гарантовану працездатність, виняткову ефективність і відсутність турбот».

> > > Завантажити технічні дані ДБЖ Liebert 80-eXL (російська мова)

> > > Завантажити технічні дані ДБЖ Liebert 80-eXL (англійська мова)

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10