Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Плоскі водонагрівачі Gorenje FTG

(06.05.2015)

Водонагрівачі Gorenje FTGПлоскі водонагрівачі нового покоління з сучасною технологією і простим управлінням поєднують функцію нагріву води з ефективними економічними показниками, які необхідні в побуті. Лінійка Gorenje FTG включає моделі об'ємом 30, 50, 80 і 100 літрів.

Удосконалена інтелектуальна функція EcoSmart дозволяє заощадити до 25 відсотків електроенергії. Водонагрівачі Gorenje FTG можна встановлювати вертикально або горизонтально на стіні або під стелею. Високоякісна екологічно чиста теплоізоляція забезпечує мінімальні втрати тепла.

Функція EcoSmart регулює роботу нагрівача відповідно до потреб споживання, що оптимізує процес нагрівання води. Компактна конструкція з двома гідравлічно сполученими незалежними резервуарами забезпечує оптимальне співвідношення об'єму і потужності.

Режими роботи водонагрівачів Gorenje FTG

Плоскі водонагрівачі Gorenje FTG дозволяють вибирати між двома робочими режимами: ручна настройка рівня температури і EcoSmart.

Режим ручної настройки температури призначений для самостійного вибору бажаної температури гарячої води на виході. Для досягнення такого рівня температури робота обох резервуарів синхронізується. Холодна вода подається до допоміжного резервуара, де вона нагрівається до проміжної температури, а потім вода перекачується до основного резервуара і нагрівається до температури, що встановлена користувачем. Спеціальні теплові датчики постійно контролюють температуру води, підігріваючи її в залежності від режиму до 75°С, 55°С, 35°С або 10°C (захист від замерзання).

Режим EcoSmart ґрунтується на інтелектуальному принципі управління. Водонагрівач Gorenje FTG фіксує використання гарячій воді протягом тижневого циклу і відповідним чином регулює роботу нагрівальних елементів. Нагрівач визначає потреби у воді, і в залежності від цього підігріває воду тільки в основному або в обох резервуарах.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера компанії Gorenje.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10