Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий настінний кондиціонер Daikin FTXB-C/RXB-C

(28.04.2015)

Компанія Daikin починає постачання вдосконаленої інверторної серії Daikin FTXB-C/RXB-C, що прийшла на зміну популярної інверторної моделі FTXN-M/RXN-M.

Нова спліт-система Daikin може використовуватися як в побутових умовах, так і в комерційній сфері. У модельному ряду Daikin FTXB-C/RXB-C п'ять типорозмірів продуктивністю від 2,0 до 6,0 кВт. Всі моделі мають клас енергоефективності «А+» (SEER не нижче 5,93).

кондиціонер Daikin FTXB-C/RXB-C

На відміну від FTXN-M/RXN-M нижня межа діапазону робочих температур FTXB-C/RXB-C при роботі на охолодження знижена до -10°C. У режимі обігріву нові кондиціонери здатні працювати аж до -15°C.

Кондиціонер Daikin FTXB-C/RXB-C створює найбільш комфортні умови користувачу. Титано-апатитовий фотокаталітичний фільтр ефективно знешкоджує шкідливі бактерії, віруси і алергени, а також видаляє неприємні запахи, що містяться в повітрі, наприклад, – від домашніх тварин і тютюну.

Рівень робочого шуму кондиціонера Daikin FTXB-C/RXB-C дуже низький – від 21 дБ(А). Активація функції «Комфортного розподілення повітря» (моделі 20, 25, 35 типорозміру з пультом ARC407A1) переводить заслінки у положення, при якому не допускається пряме попадання повітря на присутніх у приміщенні людей. «Економічний режим» дозволяє обмежувати енергоспоживання кондиціонера і використовувати його одночасно з іншими електроприладами без ризику перевантаження електромережі.

В продуктивних моделях 50 і 60 типорозміру (пульт BRC52A) дещо інший набір функцій. При включенні режиму «Комфортного сну» температура в приміщенні буде поступово змінюватися (на плюс або мінус два градуси за дві години у залежності від режиму роботи). Використання цієї функції покращує умови сну, не допускаючи переохолодження або перегріву людини, що спить, а також економить електроенергію. Крім того, для більшого комфорту можна перевести кондиціонер у режим «Зниження шуму внутрішнього блоку» (рівень шуму на 3 дБ(А) нижчий від звичайного).

Елегантна плоска лицьова панель кондиціонера Daikin FTXB-C виготовлена з високоякісного пластику білого матового (у моделей 20-35) або глянсового (у моделей 50 і 60) кольору.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10