Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова перемога кондиціонера ME Design Inverter MSZ-EF

(26.04.2015)

Red Dot Product Design 2015Кондиціонер Mitsubishi Electric MSZ-EF серія Design був створений за запитом італійського відділення компанії, де дизайн виробу є необхідною умовою його успіху на ринку. У 2011 році ця модель була удостоєна престижної нагороди iF Product Design Award в номінації «кращий дизайн».

А наприкінці минулого місяця нова модифікація MSZ-EF VE2 довела свій чудовий дизайн, отримавши престижну світову премію в галузі технічного дизайну Red Dot Product Design 2015. Премія присуджується європейським інститутом Design Zentrum Nordrhein Westfalen, який знаходиться у Німеччині в м. Ессен. Серед критеріїв оцінки - бездоганна якість, функціональність, ергономіка і, зрозуміло, видатний дизайн.

«У цьому році у нас рекордна кількість заявок, майже 5000 – колосальний обсяг роботи для членів журі, які оцінювали кожен продукт і його унікальність у відповідності з найвищими стандартами. Лауреати Red Dot Award: Product Design 2015 продемонстрували виключно високі досягнення і заслужили свій успіх у найбільшому в світі змаганні дизайнерів», - зазначає голова Red Dot доктор Пітер Цек (Peter Zec). «Ми ради, що системи кондиціонування Mitsubishi Electric не тільки функціональні, зручні і ефективні, але і мають високу оцінку з точки зору дизайну».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10