Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Hoval показав HomeVent Comfort FR (150) на виставці ISH

(21.04.2015)

Агрегати комфортної вентиляції компанії Hoval економлять енергію, відфільтровують подразнюючий пилок, комах, забруднюючі речовини з повітря і забезпечують створення найприємнішої атмосфери в будинку. Основною перевагою серії HomeVent є виключно ефективне відновлення тепла і вологості. Це відновлення є індивідуальним і прекрасно адаптується до вимог мешканців за допомогою системи управління. У минулому, однак, ця розкіш на вимогу була привілеєм насамперед власників маєтків або великих апартаментів. До цих пір невеликі помешкання повинні спільно використовувати систему комфортної вентиляції і спільні налаштування з іншими мешканцями будівлі, або навіть обходитися без енергозберігаючої подачі свіжого повітря. Ці дні тепер в минулому - на виставці ISH Hoval вперше показав новий HomeVent Comfort FR (150). Особливо компактний пристрій ідеально підходить для малих і середніх квартир (150 м3/год) і володіє всіма перевагами своїх габаритних попередників - HomeVent comfort FR (180) - (500).

Hoval HomeVent Comfort FR 150

Hoval HomeVent Comfort FR 150Маленький, компактний і особливо тонкий, але настільки ж функціональний, як і великі пристрої - на провідному світовому ярмарку ISH Hoval показав найменшого та найновішого представника сімейства HomeVent. Всі агрегати комфортної вентиляції Hoval зберігають більше енергії, ніж вони споживають, і забезпечують комфортний мікроклімат в будинку за будь-якої погоди. З HomeVent Comfort FR (150), кожна квартира малого та середнього розміру (150 м3/год) тепер також має можливість отримати вигоду з власної системи комфортної вентиляції. Мешканці, таким чином, наразі в змозі індивідуально управляти своїм кліматом - незалежно від своїх сусідів. HomeVent підключається до індивідуального квартирного електролічильника - але він економить більше енергії, ніж споживає. Звісно, маленька 150 модель має новітні і найбільш ефективні вентилятори, а також фільтри F7, які очищують повітря від найдрібнішого пилку і тонкого пилу.

З монтажною висотою всього 250 мм, агрегат HomeVent Comfort FR (150) буде вписуватися в будь-які комори, підвісні стелі або шафи. Агрегати особливо легко проектувати і встановлювати завдяки запатентованому ноу-хау Hoval - оптимальне відновлення вологості означає, що конденсація не відбувається, і тому немає необхідності для відведення конденсату. В результаті цього, HomeVent може бути встановлений в будь-якому місці. Завдяки відновленню тепла і вологості, агрегати HomeVent не вимагають протизаморожувальної системи, а також немає необхідності в енергоємному електричному підігріві. Крім того, пересушене повітря більше не виробляється в зимовий період.

Сухе повітря є не тільки неприємним, але й особливо сприяє збереженню віруса грипу. Завдяки високому відновленню вологості (до 90 відсотків) система вентиляції Hoval HomeVent Comfort гарантує, що ризик зараження грипом значно знижується. На додаток, дуже сухе повітря призводить до пошкодження паркету та дерев'яних елементів. Деякі кімнатні рослини також вмирають, коли повітря дуже сухе. За виникнення необхідності система HomeVent нагріває і зволожує відфільтроване зовнішнє повітря, з використанням енергії та вологи відпрацьованого повітря. Це означає, що в межах власних чотирьох стін мешканці можуть дихати чистим повітрям, яке постачається з досконалим рівнем вологості. Весь діапазон HomeVent також характеризується особливо тихим функціонуванням.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Hoval.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10