Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Hoval & ISH 2015: Поєднання традицій та захоплення технологіями

(16.04.2015)

«Повний успіх». Саме так Пітер Гернер, генеральний директор бізнес-підрозділу опалювальної техніки Hoval Group, описав результат участі компанії у виставці ISH 2015. Постачальник систем з Ліхтенштейну представив свою продукцію на трьох стендах у Франкфурті. У той час як стенд Опалювальних Технологій зосередився на темах ErP та експертизи системного консалтингу, Кліматичні Технології зробили прем'єру нової, повністю переробленої серії RoofVent, а також дуже плоского і компактного HomeVent comfort FR (150) - пристрою комфортної вентиляції. На стенді Рекуперації Енергії Hoval приділив особливу увагу спільній присутності з його новою дочірньою компанією Enventus (Швеція) і яскраво показав свою широку лінійку роторних та пластинчастих теплообмінників.

Hoval

«Виняткова технологія в поєднанні із знаючими людьми і високий рівень консалтингової експертизи -це те, за що виступає Hoval», - пояснює Пітер Гернер, Генеральний директор бізнес-підрозділу опалювальної техніки. «Ми застосовуємо наші 65 років досвіду і перевірені навички наших співробітників, щоб знайти краще рішення для кожного клієнта». Цей комплексний консалтинговий підхід був також центральною темою усіх трьох стендів Hoval на виставці ISH. «Hoval не концентрується на наданні найдешевшої системи, але натомість - і в опалювальній технології, і в кліматичній технології або в рекуперації енергії - пропонує як економічну, так і екологічну додану вартість, беручи до уваги загальну вартість володіння», - говорить Пітер Гернер. Багато замовників, партнерів та потенційних нових клієнтів з Німеччини та з усього світу скористалися можливістю для докладної консалтингової сесії, на стенді Hoval.

Співробітники підрозділу опалювальної техніки Hoval для своєї консалтингової експертизи тепер послуговуватимуться вичерпним інструментом системного консалтингу SystemCalculator. Цей спеціально запрограмований інструмент був представлений публіці вперше на ISH, провідній світовій торговій виставці, де його зустріли з великим зацікавленням. Первинні дані збираються консультантом на об’єкті, а потім сукупність комплексних даних оцінюється командою експертів Hoval SystemCalculator. Hoval також відзначився в області ErP: в країнах ЄС з вересня 2015 року має бути оприлюднена енергоефективність котлів, теплових насосів, когенераційних систем, а також побутових водонагрівачів. «Hoval, один з небагатьох постачальників систем, пропонує своїм клієнтам вже існуючі системне маркування енергоефективності для своїх комплексних рішень», - говорить генеральний директор підрозділу опалювальної техніки Гернер. «Це незаперечна перевага для інсталятора, але також і для споживача».

Дві прем'єри відбулося на стенді підрозділу Кліматичних Технологій Hoval в залі 11.0: Hoval розширив свій асортимент децентралізованих кліматичних установок і представила нове покоління серії RoofVent. «Кліматична система RoofVent беззаперечно була головним експонатом стенду Кліматичних Технологій», - інформує Фабіан Фрік, генеральний директор бізнес-підрозділу Кліматичної Технології. «Нова лінійка вентиляційних установок Hoval уже відповідає вимогам прийдешньої Директиви EcoDesign (2009/125 / EC) і відновлює до 84 відсотків тепла з витяжного повітря. Це встановлює нові стандарти». Hoval також представила новий компактний HomeVent Comfort FR (150) - блок комфортної вентиляції на стенді B70. «Ми дуже пишаємося нашою серією HomeVent. Особливо плоский пристрій 150 пропонує те ж саме, що великі пристрої в продуктовій лінійці, - виключно високоефективне відновлення тепла і вологості. У майбутньому підрозділ Кліматичних Технологій Hoval цілеспрямовано звертатиметься до проектувальників вентиляції з метою посилення позицій на ринку цієї першокласної системи комфортної вентиляції. Підрозділ опалювальної техніки буде продовжувати продавати HomeVent для інсталяторів, проектувальників і архітекторів», - пояснює Фабіан Фрік. Додатковою привабливістю для відвідувачів стенду Кліматичних Технологій була можливість використати 3D-окуляри, щоб поринути в віртуальну екскурсію по світу Hoval.

1 грудня 2014, Hoval перебрав на себе контроль над Enventus, компанію, яка спеціалізується на роторних теплообмінниках. Впродовж ISH, обидва лідери з виробництва теплообмінників були вперше представлені разом в спільній презентації в залі 11.1. «Enventus і Hoval доповнюють компетенції один одного, тому що більше 40 років компанія Hoval розробляє і виробляє системи для відновлення тепла, холоду і вологості; Enventus є фахівцем в галузі роторних теплообмінників більш ніж 25 років і є лідером у цьому сегменті ринку в Європі», - пояснює Фабіан Фрік. До того ж, на виставці ISH Hoval вперше представила недавно розроблену високопродуктивну серію теплообмінників з поперечним потоком. Поверхні інноваційної пластини гарантують найкращі рівні ефективності і більш привабливе співвідношення ціна/продуктивність. Теплообмінники з поперечним потоком і новою високоефективної поверхнею досягають цифри сухої рекуперації до 80%. Це означає, Hoval виробляє один з найбільш ефективних теплообмінників з поперечним потоком у світі.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Hoval.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10