Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



На виставці Installer2015 Hitachi збирається продемонструвати високотемпературні теплові насоси

(16.04.2015)

Hitachi Yutaki-S80Hitachi Heating, один з підрозділів компанії Hitachi Air Conditioning Europe SAS, приєднався до більш ніж 70 провідних виробників обладнання для водопостачання та опалення, що збираються брати участь в британській національній виставці опалювальної техніки та сантехніки Installer2015, яка відбудеться в Ricoh Arena, Ковентрі, з 12 по 14 травня.

Компанія Hitachi вирішила скористатися чудовою можливістю, щоб представити три основних повітряних теплових насосів з інноваційної лінійки побутового опалювального обладнання Yutaki.

Моноблочний тепловий насос Yutaki-М з герметичними системами охолодження в зовнішньому блоці має один з кращих на ринку коефіцієнтів перетворення теплоти (COPs) і не потребує внутрішнього модуля всередині будинку. Це ідеально підходить для невеликих будинків з обмеженим простором і може бути використане як альтернатива або доповнення до традиційних котлів. Yutaki-S і високотемпературна модель Yutaki-S80 є спліт-тепловими насосами і завдяки виняткової продуктивності ідеально підходять для систем опалення, гарячого водопостачання та охолодження як нових, так і реконструйованих об'єктів.

Всі повітряні теплові насоси Hitachi Yutaki відповідають вимогам MCS і RHI, що оснащені системою захисту підігріву і подачі води від поразки легіонел і мають 5-річну гарантію.

Коментуючи участь у виставці, Алістер Кей (Alastair Kay), менеджер з продажу опалювального обладнання, заявив, що компанія планує продемонструвати представникам монтажних організацій наскільки просто встановлюється техніка Hitachi. Хоча продукти з контурами охолодження здаються складними, насправді вони такими не є. І ряд практичних демонстрацій доведе, що це насправді досить просто для будь-якого фахівця, знайомого з мідними трубопроводами та системами розподілу.

За словами Енді Хупера (Andy Hooper), менеджера з продажу опалювального обладнання Hitachi, компанія буде рада продемонструвати відвідувачам Installer2015 високотемпературний тепловий насос Yutaki-S80. На виставці також будуть представлені нові інструменти для роботи з тепловими насосами і оновлене програмне забезпечення HiToolKit для вибору обладнання.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10