Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Siemens у партнерстві з Silver Bullet створює систему очищення води для градирень

(13.04.2015)

Siemens Silver Bullet Water Treatment CoБагатопрофільна корпорація Siemens і компанія Silver Bullet Water Treatment Co. уклали угоду про партнерство, яка допоможе Siemens розширити свій асортимент безпечних рішень для хімічної обробки води. Зокрема, клієнти німецького вендора зможуть використовувати технологію його нового партнера для очищення води, що надходить в градирні.

На частку градирень припадає до половини від загального обсягу води, що споживається середньостатистичним ЦОД. Крім серверних ферм ці пристрої активно використовуються в офісних будівлях, готелях і на фабриках. Вони забезпечують необхідний обсяг охолодженої води для систем кондиціонування повітря або виробничих потужностей.

«Наші клієнти розуміють важливість збереження працездатності систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря у своїх будівлях», - сказав менеджер з продукції відділу будівельних технологій корпорації Siemens Ерік Кох. «Siemens нещодавно провів кілька тестів на трьох об'єктах своїх клієнтів, щоб кількісно оцінити ефективність процедури очищення води для градирень, що проведені за допомогою технологій Silver Bullet. Результати виявилися видатними».

Технології Silver Bullet Water Treatment Co. допомагають вбивати шкідливих бактерій, видаляти тверді відкладення і ефективно боротися з корозією. Технології вендора значно зменшують кількість використованої води, електрики і хімікатів, що значно знижує при цьому експлуатаційні витрати.

Представники Silver Bullet Water Treatment відзначають, що розробки компанії можуть допомогти власникам комерційних і промислових будівель швидко пройти сертифікацію на відповідність вимогам еко-стандарту LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), а також домогтися податкових пільг і зниження розміру комунальних платежів (на Заході власникам енергоефективних будівель надаются істотні фіскальні пільги та пільгові ставки по комунальним платежам).

В стандартних системах різні хімічні речовини (такі як хлор) додають у воду для контролю росту бактерій, боротьби з відкладенням кальцію і корозією. Транспортування, обробка і зберігання цих хімічних речовин може бути вельми небезпечна для навколишнього середовища, так і для працівників. Це робить технологією Silver Bullet Water Treatment Co. ще більш актуальною. Слід зазначити, що вендор серед іншого використовує ефективну методику дезінфекції під назвою «складний процес окислення» (Advanced Oxidation Process або AOP), яка успішно пройшла сертифікацію на відповідність вимогам відповідних стандартів Агентства з охорони навколишнього середовища США (Environmental Protection Agency; EPA) та інших організацій.

Компанія Silver Bullet Water Treatment Co. вже встигла запатентувати технологію AOP, яка передбачає вироблення активних сильнодіючих хімічних речовин з гідроксильної групи і вільних радикалів кисню, що окислюють забруднюючі речовини у воді і вбивають бактерії. Решта атомів кисню заважають кальцію прикріплюватися до стін і поверхонь, у результаті чого кальцій приймає форму суспензії у воді.

«Підхід фахівців компанії Silver Bullet Water Treatment Co. до очищення води та обслуговування градирень передбачає використання перевірених часом і запатентованих технологій, які перешкоджають розмноженню бактерій і зводять до мінімуму ймовірність забруднення ними води. Крім того, ці технології запобігають розростанню відкладень і корозії. У клієнтів компанії також з'являється можливість формування більш безпечних умов праці, так само як і нових шляхів для підвищення ефективності використання води та енергії. Ми пишаємося партнерством з компанією Siemens, яка володіє одним з найбільш впізнаних брендів на ринку технологій безпечного та екологічно стійкого будівництва», - сказав президент Silver Bullet Water Treatment Co. Девід.

Водоочисна установка на базі технологій Silver Bullet Water Treatment Co., яку збирається використати у своїх продуктах корпорація Siemens, характеризується компактними розмірами і може масштабуватися у широких межах для обслуговування градирень практично будь-якого розміру. Вона може бути встановлена на місці менш ніж за один день без перерв у роботі системи електропостачання або системи опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. Операторам ЦОД не доведеться вишукувати кошти на авансові капітальні витрати, оскільки системи продаються у лізинг з підписанням договору на технічне обслуговування.

«Завдяки додаванню технологій водообробки Silver Bullet Water Treatment Co. у наше портфоліо, клієнти Siemens наразі зможуть вибирати з широкого спектру економічно ефективних і екологічно чистих рішень, що допомагають забезпечити безпечну та ефективну роботу інфраструктури комерційних і промислових будівель», - сказав менеджер з продукції відділу будівельних технологій корпорації Siemens Брюс Сирайт.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10