Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові моделі кульових кранів та індикаторів вологості для систем на холодоагенті R744

(11.04.2015)

Компанія Emerson Climate Technologies, підрозділ компанії Emerson, приступає до випуску нових моделей існуючих індикаторів вологості і кульових кранів для субкритичних систем на холодоагенті R744 (CO2). Випуск цих виробів дозволить компанії Emerson Climate Technologies посилити позиції у сегменті систем на холодоагенті R744.

Серія CIA повністю герметичних індикаторів вологості поєднує в собі всі характеристики існуючої серії MIA, у тому числі довговічний і надійний кварцовий індикатор, а також чотириколірний індикатор для простого визначення вологості. Максимальний робочий тиск серії CIA збільшено з 45 до 60 бар. У серію входить сім моделей з розмірами з'єднань ODF від 6 до 16 мм.

Кульовий кран CVE

Рис. 1. Кульовий кран CVE.

Кульовий кран CVS

Рис. 2. Кульовий кран CVS.

Індикатор вологості CIA

Рис. 3. Індикатор вологості CIA.

Серії CVE/CVS кульових кранів мають герметичну повнопрохідну конструкцію з корпусом, що виготовлен методом лазерного зварювання. Це забезпечує мінімальний перепад тиску. Порівняно з існуючими серіями BVE/BVS максимальний робочий тиск серії CIA збільшено з 45 до 60 бар. Нові моделі випускаються з розмірами з'єднань від 6 до 22 мм, і кожна модель може постачатися з клапаном Шредера або без нього.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10