Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Анонс нових заводів Toshiba-Carrier у Європі, Індії та Північній Америці

(07.04.2015)

Компанії Toshiba і Carrier анонсували створення нових спільних інженерних центрів по системах опалення, вентиляції та кондиціонування повітря у Європі, Індії та Північній Америці. Також представники компаній заявили про намір локалізувати виробництво окремих видів продукції на цих ринках. Ці кроки компанії роблять після недавньої угоди щодо подальшого зміцнення співробітництва у рамках спільного підприємства Toshiba-Carrier.

Toshiba-Carrier

Спільне підприємство Toshiba-Carrier існує з 1999 року, з часткою Toshiba 60% і Carrier 40%. У жовтні минулого року Toshiba і UTC, материнська компанія Carrier, підписали угоду про розширення стратегічного співробітництва, прискорення росту і подвоєння річного доходу спільного підприємства у наступному десятиріччі. Представники компаній говорять, що вони будуть продовжувати вивчати можливість співпраці по «розумним» містам та машинобудуванні.

«Я радий бачити, як UTC і Toshiba активно просувають вперед наше стратегічне співробітництво і формують плани в області вентиляції та кондиціювання», - сказав Хисао Танака, виконавчий директор і президент корпорації Toshiba. «Створення спільних інжинірингових центрів і виробництва дасть компанії Toshiba розробку, виробництво і продажі місцевого продукту в ключових регіонах, що дозволить збільшити наш глобальний слід, дозволяючи нам забезпечити клієнтам більший потенціал через локалізовані рішення».

Пан Танака також дав зрозуміти, що успіх спільного підприємства HVAC може призвести до співпраці в інших областях: «У компанії Toshiba наші різноманітні можливості варіюються від електронних пристроїв до акумуляторів і інверторних технологій, і я сподіваюся, що це співробітництво у галузі кондиціонування стане рушійною силою майбутньої співпраці між Toshiba і UTC і подальшого зміцнення зв'язків між нами».

Описуючи угоду як віху в довгих і успішних відносинах між United Technologies і Toshiba, Geraud Darnis, президент і головний виконавчий директор UTC Building & Industrial Systems, сказав: «Завдяки нашому розширеному співробітництву наше спільне підприємство Toshiba-Carrier позиціонується для пропаганди нових, інноваційних та індивідуальних рішень для клієнтів по всьому світу».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера торгових марок Toshiba і Carrier.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10