Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові інверторні спліт-системи Fujitsu Classic

(06.04.2015)

Компанія Fujitsu General Ltd. представляє нову спліт-систему з європейськими показниками енергоефективності. Нова модель Classic Inverter – втілення досліджень і розробок інженерів Fujitsu General в області створення високотехнологічних і екологічних продуктів. Враховуючи те, що енергоспоживання кондиціонера змінюється у залежності від часу року, ступеню навантаження і вибраного режиму, в Європі беруться до уваги сезонні показники SEER і SCOP, що відображають реальну, а не номінальну енергоефективність.

Fujitsu Classic Inverter

Classic Inverter, хоч і не володіє найкращими показниками енергоефективності, тим не менш, повністю відповідають усім європейським вимогам - SEER (клас А++) і SCOP (клас А+). Завдяки поєднанню елегантного дизайну, компактних розмірів і досить низького рівня шуму (всього 22 дБ) кондиціонери Fujitsu даної серії є хорошим рішенням для спалень і дитячих кімнат.

Вже цього літа на нашому ринку будуть представлені моделі холодопродуктивністю 2,0; 2,5 і 3,4 кВт. У стандартну комплектацію кондиціонерів Fujitsu Classic Inverter входить бездротовий пульт з широкими можливостями управління, включаючи програмований таймер, режими економічного електроспоживання і підвищеної продуктивності.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Fujitsu General.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10