Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Riello представила нову систему ДБЖ для дата-центрів

(06.04.2015)

Riello Multi Power UPSІталійський постачальник допоміжного обладнання для дата-центрів Riello UPS Ltd вивів на ринок нове джерело безперебійного живлення (ДБЖ) для серверних ферм. Пристрій під назвою Multi Power UPS є модульним. Це трифазна система ДБЖ з подвійним перетворенням. Джерело безперебійного живлення здатне забезпечувати щільність потужності на рівні до 400 кВт на квадратний метр, що робить його ідеальним варіантом для установки в дата-центрах, машзали яких оптимізовані з урахуванням особливостей надсучасних серверів з високою щільністю розміщення комплектуючих.

«Інфраструктура сучасного дата-центру повинна забезпечити не тільки постійну доступність обчислювальних потужностей, а також сприяти виконанню ряду інших завдань на зразок скорочення вуглецевого сліду і підвищення рентабельності бізнесу. Керівництво компанії Riello UPS Ltd узяло цю концепцію на озброєння і зробило своєю місією розробку унікальної модульної системи ДБЖ, яка ідеально підходить для підвищення енергоефективності та мінімізації вуглецевого сліду сучасного дата-центр, забезпечуючи при цьому максимальну надійність», - сказав генеральний менеджер Riello UPS Ltd Лео Крейг.

Цю заяву було зроблено топ-менеджером на виставці-конференції Datacenter World 2015, яка нещодавно проводилася у Лондоні.

Кожен модуль Multi UPS Power може самостійно підтримувати працездатність IT-навантаження до 42 кіловат. До 28 модулів з можливістю гарячої заміни можуть бути використані в одній системі ДБЖ, при цьому комбінований рівень IT-навантаження може досягати вражаючих 1176 кіловат.

Інженери Riello UPS Ltd стверджують, що новітня система ДБЖ італійської компанії може підтримувати ККД на рівні до 96,5 відсотка у режимі онлайн навіть при низьких навантаженнях (до 20 відсотків). Цей пристрій має багатокольоровий дисплей з підтримкою сенсорного введення. Дисплей знаходиться на передній частині ДБЖ. З його допомогою оператори ЦОД можуть миттєво оцінити стан модулів ДБЖ і батарей. Контроль системи децентралізований, так що навіть при поломці екрану система продовжить працювати в звичайному режимі.

«Ми розробили деякі компоненти «з нуля», щоб забезпечити найвищий рівень експлуатаційної надійності продукту, який буде захищати критично важливе IT-навантаження і критично важливі бізнес-додаткі. Система ДБЖ Multi Power UPS є одним з найбільш передових наших продуктів. Ми впевнені, що це одне з найбільш інноваційних і екологічно стійких модульних рішень у своєму класі з числа доступних на ринку у даний час», - пояснив Крейг, додавши, що модульний підхід до розгортання системи ДБЖ робить резервування на рівні N + 2 більш доступним.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10