Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Daikin розглядає використання гідрофторолефинів і холодоагенту R32 в рефрижераторах

(03.04.2015)

Японія: У ході розширення глобальної ініціативи щодо зниження використання холодоагентів з низьким Потенціалом Глобального Потепління GWP, компанія Daikin вивчає можливості холодоагенту R32 і гідрофторолефинів для застосування у своїх рефрижераторних контейнерах.

І хоча Daikin відомий у всьому світі, насамперед, своїми кондиціонерами, компанія є провідним постачальником рефрижераторного обладнання, як втім, і великім виробником холодоагентів. Daikin вже розпочав процес заміни робочої рідини R410A в своїх побутових системах кондиціонування повітря на холодоагент R32.

Daikin R32

Daikin став одним з перших виробників, які вийшли на ринок рефрижераторних контейнерів ще в 1968 році, а в січні поточного року отримав замовлення на 2000 одиниць цього обладнання від найбільшої контейнерно-судноплавної лінії United Arab Shipping Company.

У той час як зовнішні температурні умови експлуатації рефрижераторних контейнерів по всьому світу лежать в діапазоні від -30°C до +50°C, а внутрішні контейнерні температури між -30°C і +30°C, вибір холодоагенту наступного покоління для заміни промислово-стандартного R134a вкрай важливий. Виробник Carrier, провідний постачальник рефрижераторних контейнерів, прийняв рішення на користь CO2 у якості кращою альтернативи для холодильного обладнання NaturaLINE.

На думку джерела з Daikin, компанія в даний час вважає холодоагент R32 і гідрофторолефіни найбільш підходящими кандидатами і заявила у своєму останньому прес-релізі: «Ми продовжуємо уважно стежити за існуючими тенденціями в сегментах кондиціонування повітря, водонагрівачів на базі теплового насосу і систем охолодження з метою прийняття остаточного рішення щодо холодоагенту наступного покоління для використання в наших рефрижераторних контейнерах».

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10