Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нова автоматична установка підвищення тиску Grundfos CMBE

(01.04.2015)

Компанія Grundfos, провідний світовий виробник насосного обладнання, почала поставки автоматичної насосної установки для водопостачання CMBE. Новинка володіє вбудованим перетворювачем частоти, який дозволяє підтримувати постійний тиск в точках водозабору. Унікальність установки у тому, що при зміні рівня споживання води датчик тиску подає сигнал на перетворювач, який, у свою чергу, коригує частоту обертання електродвигуна. Тому, скільки б не було в будівлі відкрито одночасно кранів, в кожному з них буде йти вода під однаковим тиском близько 3 атмосфер.

Grundfos CMBE

Комплектна установка Grundfos CMBE оснащена насосами CME, електродвигуном MGE з вбудованим перетворювачем частоти, мембранним напірним баком (об'ємом 2 літри), датчиком тиску, манометром і зворотним клапаном. Двигун MGE має вбудований теплозахист від постійного перевантаження і відноситься до вищого класу енергоефективності IE4. Всі частини CME, що стикаються з водою, виконані з нержавіючої сталі, тому до основних характеристик насоса можна віднести надійність і довгий термін служби.

Нова насосна установка Grundfos CMBE не є самовсмоктуючою. Вона призначена для вже існуючих систем, щоб забезпечувати постійне водопостачання в будинках і невеликих комерційних будівлях з різним рівнем споживання. Підключення обладнання передбачено як до центральної водопровідної мережі безпосередньо, так і через буферний резервуар.

Grundfos CMBE є однією з самих тихих установок водопостачання: її робочий рівень шуму не перевищує 55 дБ. Завдяки своїй компактності обладнання не вимагає багато місця. Крім того, насосна установка Grundfos CMBE готова до роботи відразу ж після установки і підключення до мережі електроживлення.

Також установка CMBE дуже проста в експлуатації: якщо з'явиться необхідність змінити налаштування, то тиск у системі можна коригувати вручну, натисканням однієї кнопки на панелі управління або використовувати бездротовий пристрій Grundfos GO.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Grundfos.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10