Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Системи зволоження Draabe ML RO для великих об'єктів

(26.03.2015)

Компанія Draabe, структурний підрозділ корпорації Condair, виводить на ринок нові високопродуктивні системи зволоження ML RO.

Нові системи зволоження Draabe ML RO призначені для зволоження великих об'єктів: друкарень, приміщень деревообробного і паперового виробництва, текстильних фабрик, підприємств харчової промисловості та мікроелектроніки, центрів обробки даних, рослинницьких і тваринницьких комплексів та ін. Все основне обладнання, що включає насос високого тиску і систему водопідготовки та управління, монтується на одній стійці.

Системи зволоження Draabe ML RO

У залежності від області застосування встановлюється необхідний рівень очищення та демінералізації води. Система очищення може включати мікрофільтри для видалення хлору, домішок, придушення мікрофлори; вода може піддаватися зм'якшенню. Рівень демінералізації за принципом зворотного осмосу досягає 95–98%. Також при необхідності додаткового антибактеріального знезараження можлива комплектація системи ультрафіолетовими лампами.

Продуктивність однієї установки зволоження становить 100, 265, 440 або 750 кілограмів вологи в годину. В якості внутрішніх модулів зволоження використовуються атомайзери трьох типів. Атомайзери ML Princess оснащені 8 або 12 форсунками, їх максимальна продуктивність – 40 і 54 кг вологи в годину відповідно. ML Solo мають 1 або 2 форсунки, продуктивність їх – до 2,5 і 5, а атомайзери ML Flex – близько 1 кг вологи в годину.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Condair.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10