Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Більш ефективне опалення з фенкойлами Panasonic Aquarea Air

(24.03.2015)

Компанія Panasonic представляє оновлену серію вентиляторних доводжувачів Aquarea Air для використання з тепловими насосами Aquarea. Вони характеризуються більш високою потужністю нагріву порівняно зі стандартними радіаторами. При цьому фенкойли Panasonic Aquarea Air прості в установці, тихі і одні з самих тонких на ринку.

фенкойли Panasonic Aquarea Air

Вентиляторні доводжувачі Panasonic Aquarea Air були розроблені з метою підвищення енергоефективності домогосподарств або невеликих офісів. У режимі нагріву їхня робота може здійснюватися двома способами. У першому з них вентиляторні доводжувачі Panasonic Aquarea Air використовують тільки ефект теплового випромінювання. У другому варіанті Aquarea Air працюють як класичні вентиляторні доводжувачі з використанням міні-вентиляторів. Вони забезпечують потік повітря з теплообмінника у область передньої панелі. Завдяки ефективній роботі міні-вентиляторів пристрій забезпечує на 32% більш високу ефективність опалення у порівнянні зі стандартними радіаторами. Вентиляторні доводжувачі Panasonic Aquarea Air вимагають температуру подачі води на рівні 35°C, у той час як чавунні і сталеві радіатори вимагають як мінімум температуру 65°C.

Пристрої Aquarea Air, глибиною всього 12,9 см, є одними з найбільш тонких пристроїв на ринку. Їх компактні розміри - це заслуга міні-вентиляторів з асиметричними лопатками і теплообмінників із збільшеною площею поверхні. Завдяки цьому, вентиляторні доводжувачі Panasonic Aquarea Air характеризуються високою інтенсивністю теплового зйому при малих втратах тиску потоку повітря. У слідстві чого фенкойли Panasonic Aquarea Air відрізняються дуже тихою роботою на рівні 17,6 дб(А), що практично не можливо у даний момент для обладнання інших виробників.

> > > Завантажити технічні дані вентиляторних доводжувачів Panasonic Aquarea Air

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Panasonic.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10