Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Кондиціонери для великих об'єктів стануть краще завдяки Johnson Controls

(19.03.2015)

Johnson ControlsДослідницька група університету Вісконсіна в Мадісоні (США) на чолі з професором Джимом Ролингсом у партнерстві з компанією Johnson Controls зайнялася розробкою більш досконалого управління системами кондиціонування, опалення і вентиляції для великих об'єктів нерухомості: торгових та офісних центрів, а також ЦОД.

Проект передбачає створення не тільки апаратного забезпечення для моніторингу та управління системами опалення, вентиляції та кондиціонування повітря для великих будівель, але і інноваційного програмного забезпечення. Фахівці вже почали розробку передових алгоритмів, що дозволяють більш ефективно використовувати кліматичну техніку.

Алгоритми будуть враховувати найрізноманітніші вихідні дані на зразок таких: ціни на теплову і електроенергію, прогнози погоди, час роботи персоналу всередині будівлі, вплив інших потенційних джерел тепла всередині будівлі на інфраструктуру.

Система інтелектуального управління кліматичною технікою зможе прогнозувати майбутні події і приймати результати цих прогнозів до уваги при автоматичному внесенню коригувань в налаштування допоміжної інфраструктури у режимі реального часу.

«При роботі над новою системою ми плануємо використовувати досягнення хімічної промисловості. Для підприємств даного сектора автоматизація та оптимізація вкрай важливі, так як вони дозволяють підвищити рентабельність хімічних заводів і, як наслідок, ефективність бізнесу їх власників. Саме тому ми збираємося використовувати напрацювання підприємств даного сектора за останні 20-30 років, щоб підвищити ефективність автоматичного управління системами опалення, вентиляції і кондиціонування повітря для великих будівель», - сказав Ролінгс.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10