Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Новий контролер рівня рідини Danfoss EKE 347

(16.03.2015)

Компанія Danfoss випустила новий контролер рівня рідини EKE 347, який замінює старе покоління EKC 347. Він застосовується для регулювання рівня рідкого холодоагенту в циркуляційних судинах, віддільниках рідини, проміжних охолоджувачах, економайзерах і конденсаторах. Контролер, що має напругу живлення 24В змінного струму, отримує аналоговий сигнал 4-20 мА від рівнеміру типа AKS 4100, який точно вимірює рівень рідини в резервуарі. Використовуючи вдосконалені алгоритми, контролер за допомогою аналогових і цифрових сигналів здатний керувати електропривідним клапаном типу ICM або імпульсним клапаном типу AKV(A), який є традиційним електромагнітним клапаном, а також видавати аварійні сигнали.

Контролер Danfoss EKE 347

Зміна параметрів контролера можлива на місці за допомогою дисплея або дистанційно по мережі. Користувачі можуть отримати доступ до основних вимірюваним значенням і параметрам у режимі реального часу на РК-дисплеї контролера. Також доступні додаткові параметри та інформація про аварійні сигнали.

Нові EKE 347 відрізняє простий зручний інтерфейс і широкі можливості мережевого підключення. Інтуїтивно побудована навігація, яка аналогічна уровнемерам AKS 4100, додатково полегшується доступністю російськомовного меню, а вбудований протокол Modbus-RTU істотно розширює можливості застосування контролеру.

> > > Завантажити буклет «Контролер рівня Danfoss EKE 347 з новим інтерфейсом управління»

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10