Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Контролери Mitsubishi Electric PAC-IF061/62B-E для систем опалення та ГВП

(09.03.2015)

Нові контролери Mitsubishi Electric PAC-IF061B-E, PAC-IF062B-E призначені для управління тепловими насосами «повітря–вода» напівпромислової серії Mr. Slim, а також виконавчими пристроями контуру теплоносія: циркуляційними насосами, 3-х ходовим клапаном, триступінчатим проточним електрокотлом, занурювальним нагрівачем в баку ГВП, а також зовнішнім резервним джерелом тепла.

контролери Mitsubishi Electric PAC-IF061B-E, PAC-IF062B-E

Контролери Mitsubishi Electric PAC-IF061/62B-E мають функцію обліку споживаної електроенергії. Дані за кожний місяць виводяться на новий пульт управління Mitsubishi Electric PAR-361MAA і групуються по споживачам: опалення, ГВП, охолодження. Додатково передбачено дистанційне отримання цієї інформації через хмарний сервер «MELCloud».

пульт управління Mitsubishi Electric PAR-361MAA

Контролери PAC-IF061B-E, PAC-IF062B-E оснащені роз'ємом для установки карти пам'яті. Карта призначена для спрощення настроювання системи, а також для збереження (логгіровання) робочих параметрів системи. Карта пам'яті об'ємом 2 Гб постачається у комплекті з приладами. Цього об'єму достатньо для запису робочих параметрів системи протягом 30 днів. Максимальний об'єм карти пам'яті, що допускається встановлювати в прилад - 32 Гб.

Об'єднання теплових насосів Mitsubishi Electric у каскад дозволяє нарощувати потужність системи опалення, а також зберігати високу енергоефективність у широкому динамічному діапазоні регулювання теплопродуктивності — від мінімального до максимального значення. До 6 однакових зовнішніх агрегатів можуть бути з'єднані у загальний контур теплоносія. Завдання автоматизації каскадного управління вирішується контролерами PAC-IF061B-E (головний) і PAC-SIF051B-E (додатковий).

Mitsubishi Electric PAC-IF061B-E, PAC-IF062B-E

В нових контролерах Mitsubishi Electric PAC-IF061B-E, PAC-IF062B-E передбачено ефективну взаємодію з резервним джерелом тепла:

  • По температурі зовнішнього повітря;
  • Оптимальне за экплуатаційними витратами (попередньо вводиться вартість електроенергії та альтернативних енергоносіїв);
  • Оптимальне за эвівалентними викидами CO2 (попередньо вводяться дані по емісії CO2 для електроенергії та альтернативних енергоносіїв);
  • Перехід по зовнішньому сигналу, наприклад, за сигналом обмеження пікового енергоспоживання.

В контролерах Mitsubishi Electric PAC-IF061/62B-E передбачений режим погодозалежного опалення, при якому температура теплоносія зменшується при збільшенні зовнішньої температури. Параметри погодозалежного опалення задаються при налаштуванні системи.

> > > Завантажити інструкцію з монтажу та експлуатації контролерів Mitsubishi Electric PAC-IF061/62B-E

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10