Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Smart Fog представила технологію управління конденсацією для зволожувачів ЦОД

(03.03.2015)

Smart FogАмериканський вендор Smart Fog, що спеціалізується на розробці і виробництві систем зволоження повітря для промислових і комерційних об'єктів (включаючи дата-центри і серверні кімнати), оголосив про розширення функціональних можливостей своїх продуктів за рахунок впровадження інноваційної технології. Остання дозволить операторам ЦОД протягом тривалого часу підтримувати точно заданий рівень відносної вологості в будь-якому середовищі без конденсації. Нова функція буде доступна покупцям продуктів з лінійок ES100 Series (для розміщення у машзалах) і TS100 Series (для розміщення у повітроводах).

Представники компанії зазначають, що головним недоліком парових зволожувачів (електричних або газових) є великий перепад між цільовим і фактичним рівнем вологи в повітрі. Цей недолік обумовлений існуванням часового лагу між початком і зупинкою роботи системи. З-за такого лага рівень вологості в приміщенні формується нерівномірно і створюється конденсат, що призводить до інших проблем на кшталт накопичення цвілі і хвороботворних мікроорганізмів в системах вентиляції і кондиціонування повітря, а також в трактах.

Інженери компанії Smart Fog створили інноваційну систему контролю конденсації при роботі зволожувачів повітря, яка оптимізує роботу установок за лічені мілісекунди і дозволяє користувачеві досягати відхилення від цільових параметрів вологості на рівні менше 1 відсотка навіть в екстремальних кліматичних умовах. Підтримка цієї технології буде присутня у всіх моделях вендора з названих вище лінійок, які почнуть сходити з конвеєра в 2015 році.

Сучасні системи зволоження повітря в ЦОД від Smart Fog випаровують 100 відсотків води в повітря. Для їх роботи не потрібні додаткові каналізаційні системи або вентилятори. Продукти вендора спроектовані з прицілом на максимальну простоту і швидкість установки. Вони працюють при низькому тиску, використовуючи системи гнучких трубопроводів і коннектори, що встановлюються натисканням (Push-To-Connect). Системи Smart Fog практично не вимагають технічного обслуговування: операторам ЦОД доведеться хіба що періодично замінювати фільтруючі елементи для води та повітряні фільтри (орієнтовна періодичність проведення подібних процедур – кожні два роки). Системи розроблені з використанням твердотілих компонентів, отже, в них немає рухомих частин і елементів, які необхідно періодично змащувати або змінювати (за винятком хіба що згаданих вище фільтруючих елементів).

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10