Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



ACCA розробить стандарт на вбудовані системи діагностики для кондиціонерів ЦОД

(02.03.2015)

ACCAЦільова група по стандартизації (Standards Task Team; STT) у складі Товариства підрядників з систем кондиціонування повітря Америки (Air Conditioning Contractors of America; ACCA) оголосила про початок розробки нового добровільного стандарту на основі консенсусу BSR/ACCA 15 OBD-201x «Протокол самодіагностики для систем обігріву, вентиляції та кондиціонування повітря». За словами представників ACCA, документ буде охоплювати серед іншого і системи кондиціонування повітря для дата-центрів, завдяки чому виробники подібних рішень зможуть домогтися додаткового підвищення рівня надійності своєї продукції.

Укладачі нового індустріального стандарт збираються описати системи бортової діагностики та відповідні коди помилок, щоб допомогти установникам кліматичного обладнання та іншим інженерам максимізувати якість систем, що готуються до введення в експлуатацію. Метою авторів документа також виступає надання фахівцям з налагодження систем кондиціонування повітря допомоги в області вирішення проблем і поліпшення якості обслуговування клієнтів.

Очікується, що стандарт допоможе зменшити кількість і серйозність помилок при монтажі і експлуатації систем опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, дозволяючи обладнанню працювати, як було задумано. Укладачі стандарту мають намір створити гармонізовані протоколи зв'язку для розглянутого обладнання шляхом визначення:

  • загальних кодів помилок / термінології;
  • комунікаційних портів / механізмів доступу;
  • протоколів діагностики;
  • діагностичних інструментів / додатків, які здатні направляти інформацію про несправності на віддалений термінал.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10