Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Платформа Carel pRack - ідеальне рішення для компресорних установок

(01.03.2015)

Компанія Carel представляє платформу pRack - закінчене рішення для управління холодильними централями.

Платформа pRack включає в себе:

  • pRack pR300: модернізована стандартна версія з розширеними комунікаційними можливостями (система диспетчеризації та мережа Fieldbus) і з вбудованим драйвером електронного розширювального вентиля, що ідеальна для управління системами з докритическим циклом CO2.
  • pRack pR300T: призначена для управління бустерними системами з транскритическим циклом CO2, забезпечує управління клапанами високого тиску за допомогою вбудованого драйвера, підтримує режими рекуперації тепла.

Контролер Carel pRack

При розробці контролера Carel pRack був зроблений особливий акцент на простоту використання, що призвело до реалізації безлічі функцій, процедур та інструментів, які допомагають користувачам в експлуатації контролера.

Зокрема, реалізована процедура покрокового налаштування на підставі початкової конфігурації pRack. Користувач просто відповідає на питання, що відображаються майстром конфігурації. Крім того, pRack здатен самостійно провести встановлення основних параметрів, необхідних для безпечного запуску агрегату.

pRack забезпечує повне управління холодильною установкою за допомогою тільки одного контролера. Поряд з традиційними конфігураціями з однією лінією всмоктування і однією лінією нагнітання, за допомогою pRack можливо управляти і двома лініями всмоктування, і двома лініями конденсації, або роздільними, або загальними.

Гнучка архітектура контролера Carel pRack дозволяє об'єднати декілька контролерів для управління складовими системи і керувати однією або двома повними системами.

Для бустерів або каскадних систем з низькотемпературним і средньотемпературним контурами контролер Carel pRack забезпечує взаємодію між контурами для оптимізації роботи всієї системи. Зв'язок між лініями прискорює реагування системи на раптові зміни робочих умов.

Контролер Carel pRack пропонує різні можливості для скорочення загального енергоспоживання холодильної централі:

  • Компенсація робочої точки;
  • Оптимізація робочої точки тиску всмоктування;
  • Зміна робочої точки тиску конденсації.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Carel.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10