Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Hisense відкриває індустріальний парк в окрузі Цзянмінь (Jiangmen), Китай

(01.03.2015)

Для розвитку бізнесу систем кондиціонування, для того щоб відповідати зростаючим запитам ринку, на території індустріального парку в окрузі Цзянмінь (Jiangmen), відкрита нова експортна виробнича база систем кондиціонування Hisense. Основною метою відкриття нової фабрики було організувати саме передове виробництво систем кондиціонування в Китаї.

Hisense air conditioner

Фабрика Hisense (Guangdong) air conditioner ltd., була офіційно зареєстрована 18 березня 2014 року в Цзянмінь (Jiangmen), загальні інвестиції в неї склали близько 780 мільйонів юанів (понад 126 млн. доларів). Запуск фабрики стався одночасно з відкриттям всього Індустріального парку Hisense 01 грудня 2014 року. На даному етапі фабрика розташовується на площі 280 тис. м2 і має персонал загальною кількістю понад 2500 осіб. Обладнання, яке випускається на нових виробничих потужностях - це всі типи спліт-систем і напівпромислових кондиціонерів, що призначені в першу чергу для експортних продажів.

Відкривши нову фабрику, Hisense ставить собі на меті створити провідну виробничу базу серед професійних підприємств виробників систем кондиціонування, та зробити її однією не тільки найбільшою в Китаї, що забезпечить найвищий рівень автоматизації процесів і найбільш передові технології виробництва систем кондиціонування. Виробнича база має 15 конвеєрами з виробництва кондиціонерів. Виробничі потужності нової фабрики перевищують 5 млн. комплектів на рік.

Крім ліній з виробніцтва фабрика включає в себе склад площею 50800 м2 і обсягом зберігання більш ніж на 220 тис. комплектів. Для забезпечення бездоганної точності при відвантаженнях на складі використовується новітня програма обліку і автоматизації WMS. Логістичне облаштування складу, яке включає в себе 21 відвантажувальну платформу, дозволяє відвантажувати більше 20 тис. комплектів на день.

Відкриття нової виробничої бази – це новий етап у подальшому вдосконаленні якості та безперервному розвитку систем кондиціонування Hisense.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10