Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Холодильні машини і теплові насоси Aermec NRB-H

(28.02.2015)

Компанія AERMEC S. p.A. (Італія) ввела у виробництво нову серію холодильних машин і теплових насосів NRB-H холодопродуктивністю від 200 кВт до 1000 кВт. Нові чилери Aermec NRB-H використовують спіральні компресори, пластинчасті теплообмінники V-подібної форми та осьові вентилятори.

Чилер Aermec NRB-H

Теплообмінники серії NRB-H мають теплообмінники V-подібної форми, які можуть бути виконані за мікроканальною технологією. При цьому ми повинні розуміти, що використовувати мікроканальний теплообмінник з тепловим насосом неможливо.

В залежності від моделі та модифікації холодильного агрегату даної серії ми будемо мати наступні коефіцієнти ефективності:

  • Н - Стандарт при EER 2,6/ 3,0 COP;
  • HA - Високоефективна EER 3,0/ COP 3,2;
  • HL - З низьким рівнем шуму EER 2,6/ COP 3,1;
  • HE - Високоефективна з низьким рівнем шуму EER 3,0/ COP 3,2.

Показник ефективності роботи чилера Aermec NRB-H модифікації з низьким рівнем шуму набагато вище, ніж у агрегатів серії NSM, завдяки V-подібної конструкції, а не за рахунок зниження показника витрати повітря. Крім того, низький рівень шуму поширюється на роботу агрегату як у режимі нагрівання, так і охолодження.

Нові теплові насоси Aermec NRB-H (модифікації Н і НА) опціонально можливо дообладнати функцією «Нічного режиму роботи» за рахунок використання низькотемпературного комплекту DCPX.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Aermec.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10