Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Нові зовнішні блоки RZQG-L9V Daikin серії Sky Air

(25.02.2015)

Компанія Daikin повідомляє про запуск виробництва нових зовнішніх блоків RZQG-L9, які працюють з будь-якими внутрішніми блоками серії Sky Air.

Серія Sky Air призначена для комерційного використання. Зовнішній блок RZQG-L9V максимально оптимізований для досягнення найвищої сезонної ефективності роботи кондиціонера — сама компанія Daikin називає його клас енергоефективності Seasonal smart. Блок RZQG-L9V працює від мережі 220 В. У модельному ряду 4 типорозміру продуктивністю 7,1/10/12,5/14 кВт.

Daikin RZQG-L9V

Нові зовнішні блоки Daikin - результат модернізації блоків RZQG-L8V. Основна зміна — спосіб охолодження плати управління: плата прикріплюється до трубок з холодоагентом і охолоджується за їх рахунок. Ефективність такого охолодження не пов'язана з температурою навколишнього повітря, в той час як при звичайному охолодженні вентилятором знімання тепла з нагрітих елементів плати залежить від температури повітря, великі перепади можуть призвести до порушення стабільності робочих характеристик. При охолодженні холодильним контуром надійність значно вище.

Нові зовнішні блоки Daikin RZQG-L9V працюють з внутрішніми блоками настінного (FAQ-C), канального (FBQ-C8, FBQ-D, FDQ-C), касетного (FCQG-F, FCQHG), підстельового (чотирьохпоточні FUQ-C і однопоточні FHQ-C) типів.

Інші технічні характеристики ідентичні RZQG-L8V:

  • Діапазон робочих температур зовнішнього блоку RZQG-L9V від -15 до +50°C у режимі охолодження і від -20 до +15,5°C при обігріві;
  • Максимальна довжина трубопроводів кондиціонера — 75 м, перепад висот між зовнішнім і внутрішнім блоками — 30м.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10