Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Очищувачі повітря Mitsubishi Electric FRESH HOME

(24.02.2015)

Вже десятки років займаючи перше місце на ринку систем кондиціонування, навесні 2015 року всесвітньо відома компанія Mitsubishi Electric представить ринку нову побутову лінійку очищувачів повітря – серію FRESH HOME. Основа концепції нової серії очищувачів повітря Mitsubishi Electric полягає у високому рівні виробничих стандартів та унікальних для ринку ноу-хау, що втілилися в багатоступеневу систему очищення повітря і розширені можливості управління.

Mitsubishi Electric FRESH HOME

Багатоступенева система очищення повітря Mitsubishi Electric FRESH HOME включає в себе сітчастий фільтр попереднього очищення і двошаровий знезаражувальний HEPA-фільтр проти великих і дрібних частинок пилу і бруду, вірусів і бактерій, вугільний фільтр, що миється, і наноплатиновий каталізатор проти неприємних запахів і очищення повітря від нікотину, аміаку, ацетальдегіду та інших речовин, що містяться в тютюновому димі. Унікальна двошарова конструкція фільтра HEPA знезаражує і очищає повітря від найбільш поширених в побутових приміщеннях вірусів і бактерій. Збільшений розмір і щільність фільтрів, а також висока продуктивність - до 498 м3 на годину, забезпечують максимально ефективну очистку повітря. Розширені можливості управління, абсолютно новий підхід до системи управління побутових очищувачів повітря, вбудований механізм автоматичної очистки попереднього фільтра, 5 швидкостей очищення повітря, ультранизький рівень шуму 19 дБ, два сенсора якості повітря високої чутливості і набір всіх необхідних режимів роблять управління пристроєм комфортним та легким.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера і сервісного центру Mitsubishi Electric.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10