Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Неінвенторні напівпромислові кондиціонери Daikin

(23.02.2015)

Компанія Daikin добре відома інверторними напівпромисловими кондиціонерами Sky Air, але не менш популярні і напівпромислові кондиціонери Daikin неінверторного типу продуктивністю від 2,8 до 16,1 кВт. Дане обладнання виробляється в Малайзії та відрізняється високою якістю і надійністю. Модельний ряд представлен касетними, канальними і підлого-стельовими кондиціонерами. Зовнішні блоки мають дуже невеликі для свого класу габарити і можуть встановлюватися на дахах, терасах або просто біля стіни будівлі. Завдяки антикорозійному покриттю теплообмінника GoldFin ці кондиціонери підходять практично для будь-якого регіону і типу клімату.

Касетний внутрішній блок

Кондиціонер касетного типу — доступне рішення для середніх і великих приміщень.

Стандартні кондиціонери касетного типу Daikin FCQN/ RYN (RQ) представлені чотирма моделями продуктивністю від 6,5 до 12,6 кВт, при цьому типорозмір 6,5 кВт унікальний для ринку. Для установки внутрішнього блоку Daikin FCQN необхідно всього 335 мм підстельового простору.

Daikin FCQN-EXV

Рис. Касетний внутрішній блок Daikin FCQN-EXV.

Компактний касетний кондиціонер Daikin FFQN/RYN представлен трьома моделями продуктивністю від 2,8 до 5,1 кВт.

Оптимальний розподіл повітря в моделі Daikin FCQN забезпечується завдяки чотиристоронньої подачі повітря і великої площі вихідних отворів. Жалюзі з автосвингом дозволяють ще краще розподіляти оброблене повітря по всьому приміщенню. Моделі Daikin FCQN оснащуються сучасним турбовентилятором, спеціальна форма якого дозволяє створювати повітряний потік з низькою турбулентністю. У малошумном режимі рівень звукового тиску, що створювається пристроєм, може складати всього 32 дБ(А), що порівнянно з пошепками. Важлива конкурентна перевага — можливість підмішування свіжого повітря (10–15%). Сучасна елегантна декоративна панель гармонійно поєднується з будь-яким інтер'єром. Внутрішній блок оснащений дренажним насосом високої потужності для відведення конденсату з висотою підйому до 700 мм. Насос обладнаний поплавковим реле, що захищає від сухого ходу і не дає переповнюватися дренажному піддону.

Зовнішні неінвенторні блоки Daikin

Daikin RQ-DXY
 
Daikin RYN-CXV
 
 Daikin RQ-CXV

RQ-DXY

 

RYN-CXV

 

RQ-CXV

Підстельовий внутрішній блок

Підлого-підстельовий кондиціонер Daikin FLQN/RYN (RQ) представлений чотирма типорозмірами продуктивністю від 5,1 до 11,4 кВт. Також в модельному ряду неінверторних Daikin Sky Air пропонується дуже популярна на ринку підстельова модель 16 кВт   FHQN/RQ.

Підстельовий тип так само, як і касетний — це доступне рішення для кондиціонування середніх і великих приміщень. У стандартну комплектацію внутрішнього блоку входить бездротовий пульт. Завдяки іонізатору, що генерує негативні іони, в приміщенні завжди буде тільки чисте і здорове повітря. Система розрахована на роботу з високонапірним дренажним насосом, що забезпечує гнучкість підключення лінії відводу конденсату. Дренажний насос оснащений захисним пристроєм — поплавковим реле.

Daikin FLQN-EXV

Рис. Підстельовий внутрішній блок Daikin FLQN-EXV.

Високопродуктивні підстельові моделі Daikin FHQN можуть працювати в приміщеннях площею до 150 квадратних метрів. Потік повітря з внутрішнього блоку поширюється вздовж стіни або стелі на велику відстань, що дозволяє ефективно охолодити або обігріти навіть вузьке витягнуте приміщення. Фронтальні жалюзі горизонтального потоку можуть працювати в автоматичному режимі (автосвинг) для забезпечення більш комфортного мікроклімату у приміщенні. Крім того, в корпусі внутрішнього блоку кондиціонера передбачено спеціальний отвір для організації підмішування свіжого повітря.

Канальний внутрішній блок

Модельний ряд середньонапірних канальних кондиціонерів Daikin FDMQN/RYN (RQ) складається з шести типорозмірів: від 3,7 до 16,1 кВт. Канальні внутрішні блоки Daikin FDMQN до 7 кВт мають висоту всього 261 мм.

Внутрішні блоки оснащуються вентилятором з чотирьохшвидкісним двигуном, що дозволяє встановити зовнішний статичний тиск, що підходить для конкретної системи повітроводів.

Daikin FDMQN-CXV

Рис. Канальний внутрішній блок Daikin FDMQN-CXV.

Канальні кондиціонери комплектуються дротовим пультом управління. Бездротовий пульт поставляється в якості додаткового обладнання.

Дренажна система з двома піддонами для збирання конденсату забезпечує подвійний захист від протікання.

Окремої згадки заслуговує широкий модельний ряд унікальних високонапірних канальних неінверторних кондиціонерів Daikin FDY(M)P/ RCYP — чотирнадцять типорозмірів: від 22 до 170 кВт.

Неінвенторні напівпромислові кондиціонери Daikin володіють безліччю зручних функцій, для них характерна традиційно висока надійність. Дане обладнання зарекомендувало себе як продукт високої якості за конкурентними доступними цінами.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Daikin.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10