Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Data Center Resources представила нові плити для фальшпідлоги ЦОД

(13.02.2015)

Компанія Data Center Resources, яка займається розробкою та виробництвом інноваційних рішень для організації енергопостачання, охолодження та моніторингу критично важливою IT-інфраструктури центрів обробки даних, оголосила про надходження у продаж нового високоефективного інструменту для управління повітряними потоками серверної ферми. Мова йде про лінійку плит для фальшпідлоги Hi-Air Flow Floor Tiles. Ці перфоровані плити були розроблені для мінімізації перешкод на шляху потоків охолодженого повітря. За словами інженерів Data Center Resources, нові продукти вендора призначаються для ЦОД з високою щільністю розміщення IT-обладнання всередині серверних стійок. Крім того, повідомляється, що нові плити дозволяють звести до мінімуму кількість «гарячих точок» всередині машзалу.

Data Center Resources

«Наші плити Hi-Air Flow Floor Tiles характеризуються конструкційної сумісністю з більшістю систем фальшпідлоги ЦОД. При цьому вони дозволяють практично в два рази збільшити інтенсивність повітряного потоку в порівнянні з стандартними аналогами. Продукти мають конкурентоспроможну вартість і можуть похвалитися високою якістю. Плити виробляються з використанням новітніх технологій, включаючи Quick Corner», - зазначив віце-президент Data Center Resources Кевін Макомбер.

На нижню поверхню кожної плити фальшпідлоги з перфорацією Hi-Air Flow Floor Tiles встановлюються чотирьохходові заслінки для регулювання інтенсивності потоку повітря. Ці заслінки дозволяють знижувати потік, що проходить через плити повітря з 25-відсотковим кроком. Плити мають квадратний форм-фактор і габарити 24 х 24 дюйма. У кожну з них вбудовується спеціальна ручка, яка значно спрощує демонтаж.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10