Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Emerson продає Regal бізнес по виробництву систем електропередачі

(13.02.2015)

Emerson Network PowerКомпанія Emerson Network Power погодилася продати свій підрозділ Power Transmission Solutions, що займається розробкою і виробництвом систем передачі електроенергії. Покупцем виступає Regal-Beloit Corp, що володіє безліччю брендів і спеціалізується на виробництві електричних двигунів і інших компонентів промислового обладнання, а також допоміжних систем для комерційних і житлових будівель.

Угода оцінюється в $ 1.44 млрд. За словами голови і головного виконавчого директора Emerson Network Power Девіда Фарра, продаж цього підрозділу була обумовлена тим, що воно не зовсім вписується в поточну стратегію розвитку компанії.

«Вироблені підрозділом Power Transmission Solutions рішення більше не відповідають стратегічному напрямку розвитку нашої компанії, що заважає нам сформувати єдину платформу на базі асортименту продукції Emerson Network Power. Тим не менш, це досить сильний підрозділ з командою видатних управлінців, яке допомогло значно підвищити виручку Emerson і зміцнити наші ринкові позиції», - сказав Фарра.

Слід зазначити, що розглянутий підрозділ Emerson Network Power є одним з найбільших постачальників електротехнічного і механічного обладнання для центрів обробки даних. Воно добре відоме в індустрії ЦОД завдяки своїм системам ДБЖ Chloride, системам охолодження Liebert та інших продуктів для розподілу електроживлення, а також програмного забезпечення для управління інфраструктурою дата-центру.

За словами представників Emerson, виручка цього підрозділу, що, серед іншого, виробляє муфти, підшипники і компоненти двигунів, а також надає супутні послуги, за підсумками 2014 року перевищила $ 600 млн. Це робить його важливим доповненням до бізнес-платформі Regal, прибуток якої в 2013 році склала близько $ 195 млн при виручці в $ 3,10 млрд.

Ринкова капіталізація компанії Emerson Network Power становить близько $ 43,3 млрд., в той час як у випадку Regal-Beloit Corp цей показник становить близько $ 3,43 млрд.

За додатковою інформацією звертайтеся в офіси компанії «Планета Клімату», офіційного дилера Emerson Network Power.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10