Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Оборот ринку абсорбційних чилерів досягне $ 983 млн. до 2020 року

(12.02.2015)

За прогнозами дослідницької компанії Global Industry Analysts, річний оборот світового ринку абсорбційних чилерів досягне $ 983 млн. до кінця поточного десятиліття (тобто до 2020 року). Зростання попиту на нові абсорбційні чилери буде обумовлений посиленням екологічних нормативних актів, що діють у багатьох державах. Крім того, драйвером ринку стане підвищення актуальності впровадження охолоджувальних систем з низьким енергоспоживанням з точки зору оптимізації експлуатаційних витрат.

Абсорбційний чилер

Технологічні досягнення, направлені на підвищення енергозберігаючих можливостей абсорбційних чилерів, впровадження нових матеріалів і компонентів, а також зниження витрат і нарощування холодопродуктивності також будуть сприяти ширшому впровадженню подібних продуктів.

Чилери з водяним охолодженням, трьохкорпусні абсорбційні холодильники-нагрівачі, модульні чилери з мікроканальними теплообмінниками, а також компактні чилери, на думку експертів, в найближчому майбутньому будуть поліпшуватися найактивніше.

Відповідно до доповіді Global Industry Analysts, Азіатсько-Тихоокеанський регіон являє собою найбільш ємний і швидкорослий регіональний ринок у всьому світі. Сукупний темп річного приросту у складних відсотках (CAGR) цього ринку протягом прогнозного періоду буде становити близько 4.5 відсотка. Експерти вважають, що завдяки щорічному зростанню інвестицій в енергоефективні технології на 18 відсотків Китай буде демонструвати найвищий попит на енергоефективні абсорбційні чилери у світі.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10