Логин:
Пароль:
Сохранить логин и пароль
Для получения логина и пароля пишите на почту do@planetaklimata.com.ua
Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10



Європейський ринок теплових насосів на підйомі

(12.02.2015)

Європейська Асоціація Теплових Насосів EHPAЗвіт Європейської Асоціації Теплових Насосів EHPA свідчить про початок відновлення європейських ринків теплових насосів після 3-річного застою.

Європейська асоціація теплових насосів EHPA опублікувала останню версію свого звіту European Heat Pump Market and Statistics Report 2014, у якому представлені дані про ринки і статистичні відомості, що стосуються теплових насосів.

У доповіді наголошується, що в Європі за 2013 рік було продано 771 245 теплових насосів, продажі збільшилися на 3%. І дані за початок 2014 року свідчать про те, що така тенденція збережеться.

Генеральний секретар асоціації EHPA Thomas Nowak вважає, що це вельми обнадійливі новини не тільки для сектора ринку теплових наосов, але й для прихильників більш широких політичних цілей у Європі. «Як вже неодноразово було сказано, у майбутньому Енергетичний союз Європи повинен орієнтуватися на стійкий розвиток, конкурентоспроможність і надійність енергопостачань.

Сучасні теплові насоси можуть допомогти у вирішенні усіх цих завдань – вони є ефективними пристроями, що використовують поновлювані джерела енергії і скорочують рівень викидів парникових газів.

У даний час індустрія теплових насосів вже усталилася і готова постачати продукцію на будь-який смак. Існують рішення практично для всіх областей застосування – від використання в житлових будинках до промислової експлуатації у цілях опалення і охолодження. Крім того, чим більше теплових насосів з'являється на ринку, тим більше з'являється і робочих місць; до того ж вони створюють справжню альтернативу «проблемному» імпорту викопних видів палива.

Що стосується надійності енергопостачань, асоціація EHPA нещодавно опублікувала документ під назвою «Зима наближається», в якому йде мова про те, як з часом теплові насоси можуть замінити загальну частка тепла, що вироблено за рахунок імпортованого газу з Московії, вносячи при цьому гідний внесок у досягнення цілей ЄС 2030 в області клімату та енергетики.

Новий доповідь EHPA також показує, що повітря залишається джерелом енергії, що в основному використовується тепловими насосами, а теплові насоси, що застосовуються для підготовки води гарячого водопостачання, є самим швидкозростаючим сегментом ринку.

 

Правила використання матеріалів сайту

Страницы: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10